Fråga

Postat den: 2016-10-26 @ 05:25:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Fick en fråga om att skriva ett inlägg om hästarna jag tränar och rider nu. Lite kortfattat om varje häst, så att ni förstår lite bättre vad det är för hästar jag skriver om, haha! Kan absolut försöka skriva lite närmare presentationer om det är av intresse. 
 
Mina egna: 
 
Arragon - Min egna d-ponny, valack f.2001 som jag har haft sedan 2014 och nu tävlar på FEI-nivå. Världens bästa ponny, finns inga ord <3 
 
 
Obelix - Min egna storhäst, valack f.2010, som jag har haft sedan nov 2015. En fantastisk individ som är otroligt positiv och rolig att jobba med, en riktig drömhäst för mig. Tyvärr under behandling just nu då han har gått omkull i hagen för 15 veckor sedan och fortfarande inte är återställd. 
 
 
Hästar i träning
 
Bjerregårds Monty - En träningshäst som står hella hos mig, ägs av Elisabeth Hultgren, d-ponny valack f.2010. Har stått här i träning och tävling sedan maj 2016 och kommer att stå kvar här några månader till innan planen är att han ska säljas. En väldigt rolig ponny att jobba med som är ambitiös men en stor utmaning för mig. Vi har under sommaren tävlat på LB nivå med vinst och tränar nu mot svårare klasser. 
 
Flower Power "Hippie" - En träningshäst som står hemma hos mig, ägs av Rebecka Carlén, d-ponny valack f.2003. Har stått här i träning och tävling sedan juli 2016. En trevlig häst som alltid är snäll, en riktig gentleman! En ponny som man kan göra det mesta med och som vill göra sitt bästa. Vi har hittils tävlat på LB nivå men fokus har legat på att bygga styrka och kondition, framåt våren hoppas vi på att kunna göra några starter i LA.
 
Strong Power "Strongen" - En träningshäst som står hemma hos mig, ägs av Rebecka Carlén, storhäst f.1992. En gammal herre men som är väldigt snäll och alldeles för förtjust i Hippie för att kunna lämna honom ;) De två är som magneter! Just nu tar han det lite lugnt för att komma upp i vikt, men är förvörigt väldigt trevlig i ridningen.
 
Mozzarella Neptun - En träningshäst, ägs av Marie Axelsson, d-ponny, sto, f.2011. En väldigt trevlig ponny som har tävlat mycket hoppning framgångsrikt hittils av annan ryttare. Väldigt trevlig att rida i dressyren också! Vi har nu börjat träna på LA-nivå och hoppas på att kunna göra någon tävlingsstart tillsammans framåt våren. Jag tränar Mozzarella ca en dag i veckan. 
 
Deesa - En träningshäst, ägs av Malin Axelsson, storhäst, sto, f.2013. En storhäst som ganska nyss är inriden som jag har fått hjälpa till att rida lite med. Så kul att få lära sig lite mer om yngre hästar! Väldigt snäll, och vi har precis börjat rida lite löst (innan har ägare Malin longerat oss mkt, vilket vi även gör forfarande). Det varierar lite med hur mycket jag rider Deesa. En väldigt trevlig individ som jag tycker är väldigt rolig att jobba med!
 
Ninette - En träningshäst, ägs av Caroline Lans, storhäst, sto, f.?. Rider Ninette en dag i veckan och tränar henne i dressyr. Har inte ridit henne jättemycket ännu men än så länge tycker jag att hon verkar väldigt trevlig. En pigg och glad dam men där energin kokar över lite ibland, haha! 
 
Trix - En träningshäst, ägs av Lindha Ohlson, d-ponny, valack, f.?. Jag har bara ridit Trix en gång men tanken är att jag ska rida honom en dag i veckan ett tag. Han rids annars av en lite yngre tjej och Trix är hennes framtida tävlingsponny! En pigg och glad ponny som hade ett härligt tänk framåt. 
 

Kommentarer

Postat av: Emma

Har du ett eget stall? :)

2016-10-27 @ 14:32:33
URL: http://monsterasryttarna.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan