Hemma från veterinären

Postat den: 2016-10-31 @ 19:26:03 | Allmänt | Kommentarer (1)

Obelix var riktigt fin idag när jag red honom, bara någon ojämnhet här och där men inte alls i närheten som tidigare. Han var också mycket bättre på böjproverna. Så nu är han behandlad på samma ställen igen och om han är fin nu om två veckor när jag sätter igång så får jag fortsätta med igångsättningen. Kul!! Han var ju inte alls ridbar i fredags och det vet jag dock inte varför, så jag hoppas på det bästa nu. Tänk om vi kunde få komma igång äntligen nu!
 
Ikväll har jag ridit Arragon. Det var mörkt och han brukar vara lugn i mörker, men inte ikväll inte ;) Det blev mest hopp och studs hela tiden så det blev inget av passet alls. Typiskt! Får hopaps att han är lugnare imorgon så att vi kan få ett sista ordentligt ridpass innan Nordhalland. 
 
 

Vecka 44

Postat den: 2016-10-31 @ 06:51:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Måndag: Obelix till veterinären, Arragon dressyr, de andra vilar.
 
Tisdag: Mozzarella dressyr, Obelix promeneras, Arragon dressyr, Monty dressyr, Hippie dressyr, Strongen skrittas.
 
Onsdag: Obelix promeneras, Arragon promeneras, Monty uteritt, Hippie uteritt, Strongen skrittas.
 
Torsdag: Obelix skrittas, Arragon dressyr, Monty bommar, Hippie hoppning, Strongen skrittas. PACKA!
 
Fredag: Obelix skrittas, Arragon tävling FEI ind mästerskapsprogrammet, Monty joggas, Hippie joggas, Strongen vilar. 
 
Lördag: Obelix promeneras, Arragon tävling FEI inledande, Monty vilar, Hippie vilar, Strongen vilar.
 
Söndag: Ev Deesa träning, Obelix skrittas, Arragon promeneras, Monty dressyr, Hippie dressyr, Strongen skrittas. 
 
En rolig vecka väntar! Har dessutom förhoppningsvis lite sällskap den här veckan eftersom det är höstlov! Dels kommer min syster hem från Brasilien på tisdag kväll, sen kommer bästa Natasja på onsdag kväll, och Alma kommer troligtvis på torsdag eftermiddag och stannar i några dagar. Så roligt!! Det toppas ju dessutom av tävling i Nordhalland. Kan det bli så mycket bättre? Eller ja, tävling med Obelix på söndagen hade ju varit pricken över i:et ;) Fast just nu hade jag varit glad bara han gick att jogga. Men en rolig vecka på ingång, verkligen! Är riktigt laddad! 
 
 

Framme i Skåne

Postat den: 2016-10-30 @ 19:36:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Obelix är installerad på Sterntorp här i Skåne och jag och pappa har hunnit till huset och ätit mat. Ikväll blir det en lugn kväll med film, och sen ska vi nog lägga oss ganska tidigt (man får ju passa på när man kan). Imorgon har vi tid hos veterinären kl 9, då ska vi fortsätta leta efter orsaken till rörelsestörningen. 
 
Arragon har promenerat idag och Monty gått dressyr. Hippie och Strongen har vilat. Obelix skrittades en stund innan vi åkte och Deesa har även varit här och tränat. Hon gick jättebra idag! Vi red löst för andra gången och det funkar mycket bättre att svänga nu trots att det var två veckor sedan sist. Så roligt, gillar verkligen den hästen! :D
 
 

Tillbaka till startsidan