Tråkigt avslut på ett bra ridpass

Postat den: 2016-05-31 @ 20:45:32 | Allmänt | Kommentarer (0)

Monty gick väldigt bra även idag, stadig och med lagom mycket framåtbjudning! Han trampar på ordentligt bakifrå nu och det är bra. Det knixigaste med honom är fria skritten och övergångarna neråt. Men även det börjar vi få lite bättre ordning på nu. Arragon var sen ute på en timmes promenad i det härliga vädret!
 
Obelix kändes också väldigt fin när jag började rida. Men sen blev jag illamående och mådde jättedåligt så jag var tvungen att avsluta efter bara några minuter. Skittrist... Och det är inte första gången det händer heller. Undrar varför. Nya tag imorgon, hoppas på bättre hälsa då ;) 
 
 
 

Breeders 2016

Postat den: 2016-05-31 @ 15:00:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har precis bokat biljetter till mig och Anette inför finalerna på Breeders i höst! Det ska bli jätteroligt att få kika på många fina unghästar. Hade tänkt att åka ner förra året också för redan då var jag ju lite nyfiken på att se Obelix, men det blev aldrig av. Men nuså! Det blir inget Falsterbo för mig iår så då får jag se fram emot Breeders istället. 
 
Ni har väl inte missat att Charlotte Dujardin är testryttare iår för fyraåringarna? Ska bli så kul att se det! Dock är jag inte så bra på engelska, men jag antar att man kan snappa upp vissa saker ändå. 
 
 

Ledig dag

Postat den: 2016-05-31 @ 08:42:52 | Allmänt | Kommentarer (2)

Jag har ledig dag idag och därför passade jag för en gång skull på att ta lite sovmorgon till halv 8. Superskönt! 
 
Det är inte heller särskilt mycket att göra på hästfronten. Arragon ska promeneras 1 timme och stretchas. Obelix ska gå ett dressyrpass i paddocken och likaså Monty. Sen är det bara allt fix i stallet med puts, mockning och fodring kvar. Ikväll kommer Carro hit en sväng och då ska jag fota henne och Ninette i paddocken. Blir roligt! 
 
Har ni förresten något speciellt som ni vill läsa om? Dålig inspiration för tillfället ;)
 
 
 
 
 

Tillbaka till startsidan