Svar på frågor del 2

Postat den: 2016-03-22 @ 05:59:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Andra delen av frågorna från frågestunden!
 
Hur mycket betalar du när det kommer till dina hästar? Träningar? Hovslagare osv?
Familjen hjälper mig givetvis mycket med betalningen, och det är jag verkligen jättetacksam för. Vi har inget direkt bestämt vem som betalar vad, utan vi tittar mer utifrån vad det gäller när vi ska betala det. Det är svindyrt att hålla två hästar som vi gör nu, så det är inte alltid lätt att få ihop det. Jag hjälper till så mycket jag kan med pengar genom pengar för uppstallning, träningshästar, mitt studiebidrag och lite jobb utöver det. Hovslagare, veterinär och liknande står mina föräldrar alltid för. 
 
Hur mycket har du betalt på inköpet av dina hästar?
Arragon har jag varit med och betalt i stort sett allt på. Obelix äger vi inom släkten skulle man kunna säga, och där har jag inte betalt lika stor del. Men jag har valt att investera mina pengar i mina hästar. ;-)
 
Vad är ditt största mål med Obelix? Kan man följa Soccans ägare nånstans?
Vi vill ta oss så långt som det bara går ;) Sen får vi se hur långt det räcker med hjälp av bra träning! Jag tror Obelix kan komma väldigt långt, men piloten ska hänga med också! Nej, man kan inte direkt följa Soccans ägare någonstans vad jag vet. 
 
Beskriv din drömhäst
Är det för tråkigt att säga en blandning mellan Obelix och Arragon, haha? ^^ Jag gillar ju mina killar bäst såklart!
 
Vad ska du göra efter gymnasiet?
Svår fråga som vanligt.. Jag vet inte riktigt, men till en början vill jag absolut göra något som har med hästar att göra!! Sen behöver det inte bli så hela livet bara för det. Det hade varit roligt att få jobba i något stall till en början, för att få mer erfarenhet och kunskap. 
 
Vad är ditt drömresemål?
Min resa med Obelix..! ;) Jag har faktiskt inte direkt någon specifik plats jag skulle vilja åka till, utan jag trivs oftast bra där jag är. Men det skulle vara häftigt att åka till något land där man får uppleva en annorlunda natur till skillnad från Sverige. 
 
 
Vilket var ditt drömyrke när du var liten?
Att vara veterinär utan att behöva se blod, haha!!
 
Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?
Om jag skulle behålla alla mina pengar själv skulle jag bygga ett ridhus och sen lägga alla pengar jag har kvar på värdefull träning och hållbarhet för mina hästar. 
 
Känner du ibland att du blir tvungen att "välja bort" det sociala livet & allt "vanligt" som det innebär att vara tonåring så som fester, pojkvän (& i viss mån även vänner) pga hästarna? Tycker du det känns jobbigt ibland eller känns det alltid 100% värt det? Kan själv tycka det är lite jobbigt ibland, även om det oftast helt klart känns värt det. Skulle vara kul att höra dina tankar kring detta att man lägger ner hela sitt liv i ridsporten!
Jovisst kan det vara så att man måste välja bort vissa saker, hela livet handlar ju om val. Men jag tycker absolut att hästlivet är värt det, det ger mig så mycket glädje! Dessutom har jag mina allra bästavänner bland hästarna faktiskt, så just med vänner blir det väldigt naturligt, jag har heller inte så stort intresse för att festa. På tävlingar och träningar träffar man också alltid många härliga vänner! :D
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Maja

Tack för svaren, du verkar vara en så himla härlig person! Tror du & Obelix kommer komma riktigt långt tillsammans, så duktiga båda två!

Svar: Åh tack så mycket Maja!! :D
Olivia Gustavsson

2016-03-22 @ 07:14:21
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan