Inköp GHS 2016

Postat den: 2016-03-29 @ 05:28:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Inköpen på GHS fick bli det jag behövde, inga spontanköp! Jag är inte längre intresserad av att plocka på mig mängder med lindor, schabrak och träns utan lägger hellre det på betydelsefulla träningar/osteopat o liknande. Därför köpte jag hem det jag verkligen behövde helt enkelt! Väldigt nöjd med mina köp, jag hittade det jag skulle ha. 
 
 
Det viktigaste var benskydd till Obelix. Jag har ett enda par som vi fick med när vi köpte honom, men han har gått med dem i hagen och de är mer trasiga än hela numera. Han kommer att gå med de svarta skydden i hagen och de vita kan jag ha till ridning om jag inte vill linda. Bra med rea på de vita skydden dessutom. Jättebra! 
 
 
Ännu ett par benskydd. Bruna från protector som det var lite rea på. Wihu! Hade sedan tänkt att köpa ett par roeckl handskar men hittade sedan dessa för 150 kr/paret, och de kändes minst lika bekväma som handskarna från roeckl som kostar 300-400 kr/paret. Ett riktigt kap! ;) 
 
 
2 st kolla masken på order från pappa, och ett par vita boots till Arragon då hans har gått sönder. Rea på båda produkterna, såklart! 
 
 
Sist men inte minst fick det bli ett välbehövligt träningsschabrak. Jag vet inte hur länge jag har tjatat om det? Jag har några riktigt fina schabrak som jag använder på träning och sånt, men jag har inget bra hemmaschabrak som verkligen ligger 100. Därför ville jag ha ett bra schabrak men som jag kunde ha hemma. Det här fastnade jag för, det var inte alltför dyrt och passformen verkade väldigt bra. 
 
Utöver det på bilderna köpte jag även ett billigt fleecetäcke och ett Amigo stalltäcke till Obelix eftersom han lyckats förstöra båda som han hade tidigare.Tack Josephine som dessutom gav mig detta jättefina, helt nya, dressyrschabrak! Jag blev jätteglad över det!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan