Det är fulllt upp

Postat den: 2016-03-31 @ 21:08:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag är ledsen över att bloggen mest bara står tom och stilla just nu, jag har jättedåligt samvete! Men, det är så mycket i skolan och med båda hästarna nu så tiden finns verkligen inte och när jag kommer in på kvällarna är jag så fruktansvärt trött så då känns det som att jag knappt orkar öppna datorn. Och all ledig tid måste läggas på plugg eller att vila upp mig, hehe. 
 
Red i varje fall Arragon imorse. Vi travade asfalt! Han var jättefin faktiskt. Lugn, mjuk och avslappnad - precis som jag vill ha honom. Imorgon blir det dressyr både för Obelix och Arragon. 
 
Jag ska skriva klart min inlämning i naturkunskap ikväll men sen bara ta det lugnt och försöka lägga mig ganska tidigt. Just nu sitter jag i stallet och putsar Obelix sadel. Det var väldigt välbehövligt. ;) Lovar att försöka fixa bättre bilder på den nya sadeln dessutom!!
 


 
 

Nästa träning bokad

Postat den: 2016-03-31 @ 08:52:02 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nästa träning blir torsdag 14 april, för Jeanna i Uddevalla igen. Skönt att det äntligen är dags igen! Jag är dock bara med en utav dagarna (det är även träning på ons annars), eftersom vi har haft problem med lastningen med Obelix om vi åkt två dagar irad. Men hellre en än ingenting. Det ska bli jätteroligt!

Det känns som att vi tagit några steg framåt sedan förra träningen för Jeana så det ska bli roligt att se vad hon säger. Har ju tränat för Sandra däremellan dessutom och det känns bra att ha i ryggen eftersom jag fick massor med tips där. Även den nya sadeln hjälper väldigt mycket till bättre ridning. Hoppas kunna åka ner till Sandra snart igen också. 
 
Ska bli så roligt som vanligt! Det är väl det som är bra med att inte träna så ofta, då längtar man extra mycket. Även fast det såklart alltid är väldigt roligt även när man tränar regelbundet. 
 
 

Dagens sysselsättning

Postat den: 2016-03-30 @ 21:46:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Efter en lång dag i skolan 8-16 med prov och sedan en lång eftermiddag i stallet är det skönt att komma in. 

Jag och Obelix red över bommar idag! I början var han väldigt tveksam på bommar när jag hade honom, men nu börjar han bli säkrare på det! Idag klampade han på jättebra och var helt säker på bommarna. Kanske kan vi ha lite upphöjda bommar snart också! Han var riktigt duktig och fin hela tiden. Efter en stund med bommar jobbade vi en stund med galoppen också. Den är ju lite svår fortfarande, men det tar sig mer och mer hela tiden!! 

Arragon har promenerats och ikväll blev det även puts av alla sadlar. Välbehövligt! 

Vi hade bommar på serpentinbågar idag, funkade bra! 
Tillbaka till startsidan