Mums <3

Postat den: 2016-06-30 @ 09:41:23 | Allmänt | Kommentarer (4)
Ingen har sagt att det ska vara enkelt

Postat den: 2016-06-29 @ 21:49:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vi har haft väldigt bra träningspass, jag och Obelix, ända sedan vi kom ner hit. Det har känts som att jag fått mer koll på honom och det har blivit mer harmoniskt men med mer tryck. Givetvis kommer det då bakslag också, det hör till framgången. Och det kom mer eller mindre idag.

 

 

Han kändes redan från början ganska stark, hängde lite och då blir jag gärna också hängande kvar i tygeln. Jag tror att vi både var lite trötta i kroppen, och då blir jag långsam och orkar inte sitta ordentligt på honom och han blir bara längre och längre. I traven fick vi ändå igenom några bra grejer, vi gjorde flera bra skänkelvikningar och lite öppnar som jag tycker kändes bra. Vänstergaloppen var också mestadels bra och jag red ordentligt, men jag tror lite att just för att det krävdes så mycket i vänstergaloppen så var lite mina krafter slut när vi skulle börja med andra galoppen. Det gick ett tag, men när vi kom till den förvända så sprack det lite. Jag hade lite problem med den höger förvända igår med, att han bröt av till trav för att jag inte lyckades rida honom tillräckligt ihop i kroppen där, men det löste sig ganska bra då. Men idag bara gick det inte! Och då blev jag ännu långsammare i ridningen och kopplade lite bort lösningarna jag kunde ta till. Jag får väldigt lätt prestationsångest och känner att allt är mitt fel att det inte går bra, och då tar de känslorna lite över. 

 

Men, det går inte bra varje pass och det vet jag - men jag vill så mycket och då känns det alltid jobbigt med motgångar. Det är något som jag tror att man får mogna lite i ju längre man rider och håller på med hästar, man får lära sig att tackla det på rätt sätt helt enkelt. Jag har lärt mig det med Arragon, att bara för att det inte går bra just den dagen behöver det inte betyda att det aldrig kommer att funka. Så måste jag tänka när jag rider Obelix också! 

 

 Jag tycker hursomhelst det känns bra att vi är här och har fortsatt hjälp några dagar till, det var absolut ingen katastrof idag - och det är bara att jobba vidare! Det är ingen som har sagt att det är enkelt att rida, då skulle det ju alltid gå bra för alla isåfall. Imorgon är det vilodag för oss båda men sen på fredag är vi tillbaka!! ;) Vi är ju faktiskt här för att få hjälp med våra problem!

 

(Finns förresten en liten film från i lördags på min instagram @oliiviiagustavsson)

 

 

Dåligt med internet

Postat den: 2016-06-29 @ 11:42:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Tyvärr har jag väldigt dåligt med internet kvar, därav den dåliga uppdateringen. Det drar väldigt mycket att internetdela med datorn från mobilen. Men jag ska försöka att updatera mer när jag får tillfälle ;) 

Tillbaka till startsidan