Första "riktiga" passet

Postat den: 2016-01-13 @ 06:09:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Efter en hel del skritt och jogging blev det igår ett första mer "riktigt" pass i ridhuset med Obelix, såå härligt! Vi är lite ringrostiga båda två.. Han orkar inte hur mycket som helst och min sits brister här och där. Jag har fått en jättekonstig sits på honom nu i vinter, nästan som stolsits och jag  trampar ner hälarna alldeles för mycket. Det måste jag ta tag i och göra en förändring med. Inte okej! 
 
Hur som helst. Idag plockade vi upp formen lite och jobbade en stund där. Galoppen var inte alls bra idag och jag hade svårt att påverka honom där, medan traven kändes riktigt bra stundtals! Jag längtar efter att min sadel ska komma, så att jag verkligen kan sitta ner i en sadel som passar mig lite bättre också. Men den vi har nu är bättre än ingenting tills vidare såklart. Men ändå, lite frustrerande att inte kunna placera sig i sadeln där man vill sitta. 

Lite prints från passet, där ser ni även lite hur knasigt jag hamnar i sadeln. Det ser ut som att jag hamnar långt bak i sadeln på något sätt?  Men fin är han, min guldpojke <3
 
 
Vi hade schabrak från Mia RS, lindor från BR, fluffboots i fram från HG och så min snygga jacka från Kingsland till det. Helt klart en ny favoritoutfit! Stilren men utan att bli tråkig.
 
 

Kommentarer

Postat av: Evelina

Jättefin ser han ut. Vad kul att ni är g igen :) Håller med att du inte sitter helt hundra i sadeln., ser ut som du sitter typ obekvämt eller något...

2016-01-13 @ 06:44:27
URL: http://nouw.com/evelinasplace/
Postat av: Anna

Vad fin han är! :)

2016-01-14 @ 09:52:33
URL: http://annajoohansson.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan