Obelix outfit idag

Postat den: 2016-01-31 @ 19:52:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Träns: Schockemöhle
Pannband: Portas of Sweden
Lindor: Stall Linda
Schabrak: Gold Medal
Boots: HG

Visst passade det honom bra? ^^ 
 
 
 

Förtydligande angående ridning

Postat den: 2016-01-31 @ 10:21:56 | Allmänt | Kommentarer (3)

Jag får lite kommentarer om hur jag ska hinna med 5 olika hästar och skolan. Jag ska förtydliga det hela lite. 
 
Monty är en c-ponny, 5-årig ridskolehäst som jag ska hjälpa till att utbilda vidare och eventuellt tävla någon gång framöver om det blir läge för det. Honom rider jag endast 1-2 gånger i veckan och han står inte hemma hos mig. Ägare Elisabeth Hultgren.
 
Heidi är bara uppstallad här hemma hos oss och är ingen ponny som jag har ansvaret för i ridningen, utan det har Michelle och Sara. Jag har bara ridit henne några gånger när Michelle har varit sjuk och hjälp till lite. Jättetrevlig ponny förövrigt!
 
Arragon är min ponny och rids ca 5 dagar i veckan. 
 
Obelix är min häst och rids ca 5-6 dagar i veckan. 
 
Federer är 5 år men har inte varit riden så länge och ska därför bara tränas av mig 3 dagar i veckan. Han är även till salu. Ägare Felicia Jonsson. 

Med andra ord är det egentligen bara Obelix och Arragon som ska ridas nästan varje dag, och då kan jag planera för de andra hästarna de dagar som mina hästar går lite lugnare. Dessutom har jag ett grymt skolschema och slutar nästan 11 varje dag. Det går alltid ihop på något sätt, även om det är lite körigt ibland. Just nu har Arragon vila och promeneras bara på dagarna så då blir det ännu lite mer tid att hinna med annat på ;) 
 
 

Monty idag

Postat den: 2016-01-30 @ 22:47:22 | Allmänt | Kommentarer (2)

 
Han är så söt den här lilla ponnyn! Det blev ett lite senare kvällspass idag och han skötte sig bra! Lite dåligt med bromsen i början och på slutet när han började bli trött var det lite dåligt med gasen, haha, men han var ganska fin på mitten! Jag rider honom inte mer än en gång i veckan för sen går han i verksamheten, men jag känner ändå att han börjar lyssna bättre på mig och vi tar oss framåt ett litet steg för varje gång. Roligt!
 
 

Tillbaka till startsidan