Four horses

Postat den: 2016-02-29 @ 21:31:44 | Arragon | Kommentarer (0)

Min dag har varit fantastiskt bra, faktiskt! En lång skoldag, men en bra sådan och sedan har det varit en mysig dag i stallet. 
 
Obelix gick ett joggingpass idag för att få ur eventuell träningsvärk från helgen, han var sååå fin och jag kunde verkligen bära med mig känslan från passet igår. Så härligt! Hoppas att den här känslan håller i nu. Känner att jag har dubbelt så mycket kontroll på honom nu som jag hade innan helgen. Härlig känsla när man verkligen känner att träningen ger så mycket resultat. Federer gick också ett bra pass på banan. Han vara väldigt spänd i början men bara jag gav honom utrymme så slappnde han ganska snabbt av och blev ganska fin under passet. Dock tror jag att vi behöver backa bandet lite för det är mycket nytt för honom nu och därför behöver vi backa lite och ge honom mycket tid. 
 
Heidi och Arragon har skrittats. Snälla o rara båda två som vanligt ;)
  

Film från träningen

Postat den: 2016-02-29 @ 12:14:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

 
Här är delar från träningen för Jeanna i lördags! Han var väldigt på i början (inte med i klippet dock) och då hade jag väldigt svårt att rida honom, men jag tycker faktiskt att vi fick ordning på det sen. Galoppfattningarna och speciellt höger galopp har varit väldigt svår, men nu tycker jag att vi börjar få ordning på det ganska bra! Det är roligt att se att det hela tiden går framåt med det. Traven får jag också till mer och mer, samt längre sträckor. Men här har vi ju fortfarande problemet att jag faller fram och blir "kutryggig". Då släpper jag även iväg honom och tappar hela paketet. Inte okej! Jag tappar extra mycket på kortsidorna av någon konstig anledning. 
 
Överlag är jag väldigt nöjd. Träna på häst och träna bålstabiliteten utan häst är det som gäller nu ;)
Vad tycker ni?

Vecka 10

Postat den: 2016-02-29 @ 05:56:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Måndag: Federer dressyr, Obelix joggas, Arragon skrittas. 
 
Tisdag: Federer dressyr, Obelix promeneras/skrittas, Arragon skrittas. 
 
Onsdag: Obelix dressyr, Arragon jogga. 
 
Torsdag: Federer dressyr, Obelix bommar, Arragon jogga. 
 
Fredag: Obelix jogga, Arragon jogga. Åker ner till Sterntorp Dressage på fm. 
 
Lördag: Träning för Sandra Sterntorp med Obelix, Arragon promeneras.
 
Söndag: Träning för Sandra Sterntorp med Obelix, Arragon joggas. 
 
Planera, planera, planera. Det älskar jag! Det är roligt att planera veckan och ha något att se fram emot. Jag längtar förstås givetvis extra mycket till helgen då jag och Obelix ger oss av 4 timmar söderut för träningar i Skåne, hur härligt? Det ska bli riktigt roligt och säkerligen väldigt lärorikt. 
 
Arragon kan börja joggas den här veckan och det känns förstås också väldigt roligt. 
 
 
 

Tillbaka till startsidan