Monty på träning idag

Postat den: 2016-12-15 @ 14:49:49 | Allmänt | Kommentarer (2)

Monty och jag fick jättebra hjälp med hur vi ska jobba vidare av Annelie på träningen idag under förmiddagen. Hon trodde att han kanske ändrar sig lite i musklerna och sådär, och då går det lite nedåt och man kanske får börja om lite ett tag. 
 
Så idag var det bara grundarbete. Han är inte riktigt framme för skänkeln helt ärligt, utan han bara springer utan att egentligen vara framme och då tappar han takten. Så idag var det mycket fokus på att jag verkligen skulle inverka på honom, rida honom till rätt form och rakhet. Jag är lite försiktig ibland på honom och vågar inte riktigt gå in och börja påverka honom, men han måste ridas. 
 
Tycker det blev väldigt stor skillnad i känslan på slutet. Visst gick han inte så bra som han kan göra ändå, men jag fick med mig bra verktyg hur jag ska jobba den här lite svårare perioden nu och han gav en mycket bättre känsla. Såååå skönt att få hjälp! Tålamod, träning och ännu mer tålamod ;) Svårt att sitta hemma själv och lösa alla problem.
 
Monty är fortfarande lite nervös när vi ska åka iväg och han känner alltid det på sig.... så spolspiltan blir alltid väldigt mysig av bajs innan, hehe. Men söt är han!
 
 

Kommentarer

Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Skönt med hjälp. Tycker Monty är så himla fin!

2016-12-15 @ 17:31:05
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/
Postat av: Erika Pettersson

Han är ju så söt!😍

2016-12-15 @ 19:05:48
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan