Arragon: Träningen igår

Postat den: 2016-12-13 @ 16:45:05 | Allmänt | Kommentarer (0)

Arragon och jag tränade för Annelie igår igen, femte träningen för iår för våran del. Välbehövlig träning precis som den i torsdags, bra att ha lite tätare två gånger så att man kan reptera ganska nära efter. 
 
Vi fortsatte där vi var i torsdags med takt och tempo, han blir ju lite snabb i fram men vi hade ett bättre utgångsläge idag, han var mycket bättre redan från början. Dock var han stundtals lite svår i formen, halsen blev ibland lite kort och jag fick honom inte riktigt rund hela tiden. Men jag fick väldigt bra hjälp med det också. Det kanske inte löste sig till 100% direkt men det gör det ju sällan, nu vet jag vad jag ska jobba med hemma. 
 
Red lite travskolor och för att vara oss var både slutorna och öppnorna riktigt bra! Vi har lite svårt med speciellt slutorna men jag har fått supertips från Annelie nu. I galoppen gav han en väldigt bra känsla och vi började samla honom lite mer nästan så att vi närmade oss piruettgalopp, jag tror att det är ganska bra för att verkligen få honom för sätet och starkare i arbetet vi håller på med nu.
 
Så glad för Annelies hjälp, jag får verkligen hjälp med att kunna rida mer med sätet och vara stilla med handen på ett helt annat sätt. 
 
Film kommer men min dator är som vanligt otroligt långsam (haha ni som läst bloggen länge vet.. ;))
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan