Vita dressyrskydd

Postat den: 2016-08-19 @ 05:06:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

I min klass på tävlingen i Jönköping stod Hööks som sponsor, som många år tidigare. Perfekt för mig som länge tänkt köpa ett par dressyrskydd som både Monty och Obelix kan ha! Båda har S i fram och M bak så det är perfekt att dem kan dela på skydden. Oftast lindar jag på tävling men ibland kan det vara skönt att bara ha skydd.
 
Nå.. Vad ska man köpa för skydd?
 
Skydden från BOT har jag i svart till Obelix och jag är supernöjd med dem, dock är de ganska dyra, men å andra sidan sitter de som berget och är lätta att tvätta.
 
 
Ett par damaskerk från FairField, en väldigt billig variant. Frågan är hur passformen är? Jag är alltid tveksam till den här typen av modell, skydden kan sitta jättebra men också jättedåligt. 
 
 
Helst av allt hade jag förstås velat ha ett modellen på bilden nedan, t.ex. dressyrskydd från Catago eller liknande, men Hööks har inte dessa och jag tycker att de är lite väl dyra, dessutom har jag hört att kvaliteten inte är den bästa? Annars kanske det är värt att lägga pengar på dessa istället.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Frida

Jag har FairField skydden och jag använder dom aldrig och ångrar att jag köpt dem. Tycker att de har otroligt dålig passform. De är så pass hårda och stela att det inte går att få dem att forma sig runt benet! Jag tipsar inte om dem ;)

2016-08-19 @ 07:53:37
URL: http://finest.se/fridahesslin
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan