Planen för Arragon i höst

Postat den: 2016-08-23 @ 05:14:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Den här hösten med Arragon kommer helt klart att bli lite annorlunda med tanke på hur våren har sett ut (konvalecent jan-juni med skador i gaffelband och djupa böjsenan vänster fram). 
 
Min plan är att inte göra alltför många starter med honom, och inte heller rida jättemycket träningar. Jag vill spara på honom så mycket det bara går nu och rida mycket stärkande arbete här hemma med bommar, klättring och annan liknande träning som jag tror att både hans mentala och hans kropp kommer att må väldigt bra av. Arragon är fantastisk att tävla och vara ute med och hade jag fått bestämma (och kanske han också, haha) så hade jag helst tävlat honom hela tiden, men den här hösten vill jag istället försöka att verkligen toppa till ett fåtal tävlingar. 
 
Vi kommer att rida två regionala tävlingar, och sen satsar vi för fullt på starterna i Nordhalland. Egentligen hade jag velat göra någon FEI-start innan dess då det senast var i november som vi startade FEI (senaste tävlingen), men det är väldigt lite nationella tävlingar nu i höst och de få som är finns bara väldigt långt bort utan uppstallning. TRIST! 
 
 
Sedan kommer vi till det jobbiga. Vi måste verkligen sätta oss ner och fundera ut hur vi ska göra med Arragon i framtiden. Om jag ska behålla honom och rida själv, behålla och låta någon annan rida, låna ut, sälja.....? Jag har ingen aning faktiskt. Det känns mest självklart  att behålla honom, men det är återigen det här med att få ihop ekonomin. Jag vill kunna satsa på riktigt med Obelix nästa år. Det tåls verkligen att fundera på hur vi ska göra och vad som framförallt är bäst för honom. Så planen kortfattat: 
 
- Rida mycket stärkande och varierat arbete
- Träna för Anna Drugge
- Fåtal tävlingar
- Få mer klarhet i hur Arragons framtid ska se ut
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan