Kvällsgräs

Postat den: 2016-04-30 @ 20:54:09 | Allmänt | Kommentarer (2)

Jag älskar verkligen lördagar, för då känner man att det är hela helgen kvar. Båda hästarna har vilat idag med undantag för lite promenader, så det har blivit ganska lugn dag för mig också. Har passat ganska bra då jag har haft fruktansvärt ont i både magen och huvudet nästan hela dagen. Men jag har varit med Anette när hon lämnade sin ettåring utanför Tibro på bete, det var roligt! Ikväll har Obelix fått käka gräs och Arragon har fått biolight igen. 
 
Men imorgon är det riddags igen, äntligen! Obelix ska ridas över bommar och Monty ska gå ett dressyrpass. Jag tänkte testa ett nytt bett på Monty och se hur han funkar på det, jag tycker inte riktigt att han trivs med bettet han har nu så det kan vara värt att känna hur han känns på något annat. 

Biolight

Postat den: 2016-04-30 @ 12:43:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag har alltid varit lite nyfiken på att testa biolight. Jag har ingen aning om ifall den är bra eller inte och ifall den funkar, jag är väl ganska neutral, men veterinären sa att vi absolut kunde testa det på Arragons ben nu innan vi får tid hos Stefan för laserbehandling. Så jag lånade en biolight av min kompis! Det känns änså bra att göra något åt det, som kanske hjälper lite ;) 
 
 
 
 

Iväg igen

Postat den: 2016-04-30 @ 05:15:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Igår vilade Obelix och fick även en spruta med b-vitamin av våran veterinär Helena. Perfekt! Då var det också fixat ;) Jag har dessutom bokat en träning för en ny tränare (just nu tränar jag typ en gång i månaden pågrund av avståndet till mina tränare, och jag känner att jag måste hitta någon bra på närare håll som kan komplettera till den träningen) som jag bestämt mig för att testa och även hört med en tjej som eventuellt ska kunna hjälpa oss med lastningen av Obelix. Hoppas att båda ska gå i lås och kunna hjälpa oss framåt på olika plan! 
 
Om några timmar kommer Anette och hämtar mig och då ska vi åka iväg med hennes föl några timmar bort för att lämna det där. Väl hemma igen tänkte jag jogga Obelix och promenera med Arragon. Nu ska jag sätta mig och plugga innan vi åker iväg! 
 
 
 

Tillbaka till startsidan