Vanliga frågor

Postat den: 2015-09-27 @ 13:34:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Det har kommit upp några frågor som dykt upp flera gånger - så jag tänker att jag svarar på dem i ett inlägg nu med utdrag från de senaste kommentarerna om fler undrar. 
 
1. Jag har inte riktigt fattat, äger du Flisan eller lånar ni henne bara nu? 
Det är Anette Andersson som äger henne, och vi lånar henne bara tills vi har hittat en egen häst. Jättetacksamma för det! 
 
2. Om Bruno var tillsalu skulle du då köpa honom? Alltså klickar ni så mycket eller rider du mest honom nu för att du har fått chansen? Självklart får du välja om du vill svara på den eller inte, den kanske är lite privat, så välj helt själv :)
Nej, det tror jag inte att jag skulle. Bruno är en jättehärlig häst som jag gillar att rida och vi klickar väldigt bra, men jag är inte intresserad av att köpa honom. Men jag hoppas att jag får träna och tävla honom ett tag till, det gör jag så gärna! 
 
3. Hur mycket betalar du på dina hästar själv? Det är så olika det där, ibland betalar föräldrarna allt och ibland nästan ingenting. 
Jag betalar det mesta av utrustningen såsom sadlar, benskydd, schabrak, träns osv. Pappa står för skoning och foder. Tidigare har pappa även betalt större delen av inköpet på hästen, men nu är det jag som får betala om jag vill ha en ny häst ;)
 
4. Hur kommer det sig att ni har så korta dagar i skolan? 
Jag har gett önskemål hos rektor och lärare om att få en del hemstudier för att lättare kunna fördela tiden mellan stall och skola, därför slutar jag runt 11 nästan varje dag. 
 
5. Vad är det för typ av häst du söker? Är tanken att rida junior/YR eller en lite yngre?
En häst som är 160-168 cm hög, mellan 5-11 år, valack eller sto (helst valack). Den ska vara väl framme i utbildningen för sin ålder med mycket energi och vara mer åt det känsligare hållet. Blir det en runt 5-6 som jag helst vill ha, får jag nog tänka bort junior/YR klasserna. Jag är mer sugen på att ha något att satsa på i framtiden än att rida junior/YR klasserna bara för att man ska det, även om det såklart verkar jätteroligt. 
 
 
Har ni fler frågor är det bara att fråga på, såklart!! :D
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Tack för svaren! Intressant att läsa :)

2015-09-27 @ 14:22:01
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: MALIN

Kul att läsa dina svar :) Hoppas din helg varit bra! Kram

2015-09-27 @ 20:00:14
URL: http://malinkirstine.se
Postat av: Emma

Hej! :) Är din tanke att du ska rida & tävla Arragon sålänge du har åldern inne för det? Om jag inte är helt ute och cycklar så är det väl tom det är man fyller 20? Eller vill du såfort du hittar en storhäst, istället lägga mer fokus på den? Suuuperbra blogg btw!:) /Emma

Svar: Hej! Det är inget vi direkt har bestämt än, men tanken är väl att jag ska tävla i varje fall under hela nästa år :) Sen får vi se! Men sålänge Arragon finns här så kommer jag såklart lägga all den tid han behöver. Tack! :)
Olivia Gustavsson

2015-09-27 @ 22:17:04
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan