Smoothie-dags

Postat den: 2015-09-21 @ 20:50:55 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag har fått in som en rutin att alltid dricka hallonsmoothie när jag kommer in efter att ha ridit. Jag är alltid så varm efter ridpassen så då är det skönt att dricka något riktigt kallt. Jag kör på 1 dl frysta bär, 1 dl mjölk, 2 dl vaniljfil och kokos. Inte supernyttigt kanske, men väldigt gott ;)
 
Hur som helst. Alla hästarna har gått fantastiskt bra idag! Arragon klättrade imorse och jag kunde till och med galoppera en bit i skogen, han var väldigt lugn och snäll. Tack Agnes för att du följde med oss!
 
Flisan var också riktigt fin idag. Jag fick verkligen med mig henne och när jag red igenom galopprogrammet ur MSV:C1 så förvånade hon mig verkligen med att göra allting riktigt bra och dessutom med kvalitet! Traven är lite svårare, men vi börjar få koll på den också. Det känds riktigt bra och hon kämpade på hela tiden. 
 
Ikväll har det varit träning med Bruno för Anette. Stor skillnad mot förra gången och mycket bättre bjudning, förutom när han blev lite trött mot slutet. Men vi körde igenom både öppnor, slutor, enkla byten och den förvända galoppen. Enkla bytena är svåra, men det kommer nog bli bra med mer styrka och koordination! Vi måste få in det bara. Öppnorna är bra när de blir stadiga, slutorna lite raka men det kommer nog också komma med tiden. Allt kan inte gå perfekt direkt. Jag är nöjd med honom och hoppas att vi kan hitta den här känslan på söndag också!
 
Vill ni se film?
 
 

Kommentarer

Postat av: Isa

ja!

2015-09-22 @ 07:24:41
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan