Nu är det över - Arragon hos osteopaten m.m

Postat den: 2015-09-24 @ 09:46:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu har vi avklarat provet i internationell ekonomi. Det gick varken bra eller dåligt.. Jag hade pluggat på lite fel grejer kändes det som, men jag tror att det gick helt okej ändå. Det är svårt att veta vad som kommer på proven när det är stora områden. 
 
Igår var vi hos osteopaten med Arragon. Det var mycket att pyssla med, precis som jag trodde. Jag har ju verkligen känt både när jag ridit och masserat att det är något som inte är helt bra. Dels så var det väldigt låst ibak (inte baklåret, men ändå där runt typ). Det hade sedan gått upp till länden/ryggen och påverkat honom där också så att det hade blivit spänt. Även bröstmusklen som jag masserat o masserat men som aldrig har blivit bra, var också lite att pyssla med. Men troligtvis hänger väl allt ihop med det ibak. Sen varför han har fått det vet jag ju inte, men det brukar alltid vara något såhär på hösten när fällningen kommer. Skönt att få reda på varför han har känts konstig i varje fall, det fanns en stor anledning till det. Nu är det bara att massera på och hoppas att det håller sig. 
 
Stefan tyckte att vi skulle komma tillbaka igen om 2-3 veckor för att kolla på det, så nu har vi bokat en ny tid onsdag v.42. Bruno skulle dit i början på v.41 tror jag. Det är bra, då får båda hästarna en liten koll inför höstens sista tävlingar!
 
Under kvällen red jag Bruno. Vi red hela passet i lite längre och låg form, krävde ingen samling alls. Sen galopperade vi över lite galoppbommar, det tyckte han var superroligt! ;) Kul att göra något annat nu när han kämpade på så bra på träningen i måndags och ska gå dressyr resten av veckan inför tävlingen. 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan