Happy days

Postat den: 2015-09-26 @ 20:29:13 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag sov hos Stina inatt, och det var så mysigt att träffas igen, trots att det inte blev så lång stund då jag kom på kvällen och var tvungen att åka ganska tidigt på morgonen! Vi har alltid så mycket att prata om, dressyrnördar som vi är båda två 😏
 
Bruno gick ett dressyrpass igår och han gick bra. Lite dålig bjudning stundtals, men de första övergångarna från galopp till skritt var riktigt bra! Jag är nöjd med honom och fick en bra och positiv känsla inför imorgon. 
 
Arragon joggades igår lite lugnt i skritt och trav, idag har vi ridit ett dressyrpass på 30 min! Han var otroligt fin i allting, det kändes så bra! När vi hade joggat fram red vi mycket öppnor och slutor i skritt, och övergick sedan till att göra det i både trav och galopp. Det är en enorm skillnad på galoppen sedan i onsdags, jag börjar tro att dem på hälsa och helhet är magiker 😄 Galoppen var verkligen tillbaka idag, och han var så positiv och fin hela tiden. Perfekt i handen! Samlade sig super och bjöd hela tiden. Precis som det ska vara!

Flisan red jag ut lite på ikväll precis som igår, Anette red henne även en stund i paddocken i förmiddags. Nu ska jag packa för tävlingen imorgon!
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan