Det går inte alltid som tänkt.. lilla nallen ;)

Postat den: 2015-09-16 @ 19:56:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

 
Arragons halstäcke ville inte riktigt samarbeta idag, så kan det gå ;)
 
Jag och Arragon har travat och galopperat över bommar på marken idag. Travbommarna var lite upphöjda men galoppbommarna fick bara vara på marken för att det inte skulle bli några hopp pga hans artros, är lite försiktig med det. 
 
Men han skötte sig väldigt bra! Han travar ganska bra nu, men jag känner väl kanske att galoppen inte riktigt hänger ihop. Får hoppas att vi kan komma till Stefan snart och kolla upp det där, för det känns som att det är något som är lite halvbra någonstans i kroppen men jag kan inte riktigt själv lokalisera det den här gången. Dock var han galet taggad mot galoppbommarna, tänk att det kan vara så roligt att gå över lite pinnar på marken. Fick hålla i mig ordentligt ett tag, haha. Så himla söt är han, jag måste filma det någon dag. Jag tror han gillar att variera arbetet lite. 
 
Flisan gick en uteritt idag och hon var faktiskt riktigt lugn! Men jag tror att jag behöver rida henne lite mer för det känns som att hon har lite överskottsenergi just nu som hon behöver göra av med. Imorgon får hon dock vila!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Vilken fin häst!! Kram

2015-09-17 @ 10:31:51
URL: http://ERCI.vione.se
Postat av: Anonym

Vilken fin häst!! Kram

2015-09-17 @ 10:31:52
URL: http://ERCI.vione.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan