Sista kvällen i september

Postat den: 2015-09-30 @ 21:08:55 | Allmänt | Kommentarer (1)

Vilken underbar dag det har varit! Jag har ridit Bruno, Arragon och Flisan under dagen och alla tre måste få varsin guldstjärna idag för att de jobbade så bra. 
 
Arragon joggades och travade över upphöjda bommar. Han var jättemjuk, hade bra stöd och trampade på bra över bommarna. Förra gången snubblade han så över bommarna och var allmänt ouppmärksam, men idag var det bättre. Mellan bomarbetet la vi in lite skolor också, i en lägre form. 
 
Flisan fick småhoppa lite idag till en början, och sen avslutade vi med en stunds dressyr. Jag upplevde henne lite spänd idag, men det släppte ganska bra efter en stund. Hon blev riktigt fin i traven efter en stunds arbete! Jag tror att hon har väldigt mycket energi just nu, som hon behöver jobba av sig ;) Det kokar öve rlite. 
 
 
Ikväll red jag ett pass på Bruno i paddocken, ser ni hur underbart väder det var på bilden?! Bara det säger ju att ridpasset kommer att gå jättebra ;) Bruno fick jobba lång och låg under 40 minuter och gjorde det väldigt bra. Han var lite vinglig till en början, men när han slappnade av ordentligt kom balansen också. Galoppen är svårast, men det är bara att jobba på med den. I den förvända lät jag honom bara hitta balansen själv, och det gjorde han faktiskt riktigt bra! Det blev mjukt och stadigt tillslut, och jag är väldigt nöjd med honom!

Tillbaka till startsidan