Soffhäng ;)

Postat den: 2015-10-02 @ 20:47:12 | Allmänt | Kommentarer (1)

Inkommen från stallet med en härlig fredagskänsla, ääääntligen helg! Nu blir det lite idol-titt i soffan. Kort skoldag (där jag tittade på avelschampionatet hela lektionerna, oups...) idag. Därefter åkte jag direkt till Bruno.
 
Jag är så nöjd med Bruno idag. Det blev inte cavaletti för han hoppades i måndags o så, och det kändes mer lägligt att rida dressyr idag. Det var nog ett bra beslut! Han var väldigt avslappnad och bra till en början, bjöd på lagom mycket framåt utan att det blev hastigt. Väldig behagligt att kunna ha honom i en lång och låg form där han balanseras upp själv nu, och inte bara försvinner iväg. 
 
I galoppen tränade vi på att rida på stora och små volter, in och ut. Det tyckte han var jobbigt, men han jobbade på jättebra ändå!! I traven jobbade vi med öppnor och slutor, som också var väldigt stadiga idag idag. Han hade verkligen framåtbjudning som han hittat det senaste och var otroligt rolig att jobba med idag. Sarina hjälpte oss att kolla tvärningen lite så att den blev lagom, tack! 
 
Arragon promenerades och Flisan red jag och Ella lite i paddocken, hon var lugn trots blåsten. 
Imorgon blir det dressyr med min kung igen, bästa Arragon. Får abstinens bara av en dags vila ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Vad roligt att Bruno gick så bra idag!

2015-10-02 @ 21:41:22
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan