Paus för Flisan

Postat den: 2015-10-07 @ 07:20:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag och Anette (Flisans ägare) har det senaste när vi har ridit Flisan, känt att det är något som inte riktigt står rätt till hos henne. Hon är inte helt okomplicerad att rida i vanliga fall förstås, men nu det sista har hon liksom bara varit jättestark, känts spänd och sänkt ryggen under hela passen. Det har varit ritkigt svårt att få igenom det och ridpassen har inte gett någonting. Varken jag eller Anette har nog lyckats särskilt bra med att få henne dit vi vill. 
 
Vi har därför bestämt oss för att ge henne en liten paus där vi bara kommer att longera och promenera henne, och se till att hon hittar ett läge där hon verkligen slappnar av när vi longerar. 
 
 
Givetvis känns det lite tråkigt att inte rida henne, men jag tror ändå att det blir bäst för henne och så får vi se om vi kan komma igång igen senare. Hoppas på att det bara är något tillfälligt! Men det känns ingen idé att rida på henne så som hon är nu, utan då är det bättre att pausa och sen på't igen lite senare och se om det funakr bättre. 
 
Nu ska jag ge mig av till skolan. Kort dag idag - slutar 11.15. Superhärligt! I eftermiddag ska jag rida Arragon. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Linnea Asp

Min häst han känts konstig sista tiden med och jag ska ta hit en massage och en fysioterapeut för att se om de hittar något och om de kan hjälpa min fina häst.
Tänkte bara att det kunde vara ett litet tips! kan ju vara någon nerv som hamnat i kläm eller något helt annat :)
Hoppas att det blir bättre iallafall! :D

2015-10-07 @ 11:43:24
URL: http://caironaa.devote.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan