HÖSTLOV!!!

Postat den: 2015-10-23 @ 19:24:45 | Allmänt | Kommentarer (2)

Detta efterlängtade höstlov är äntligen här, och det känns såååhääääär bra!! Nu blir det mycket plugg, vila och stall. Tror ni att det går att kombinera bra? Jag hoppas det ;) Men det blir nog mest stall om jag känner mig själv rätt. 
 
Så har i varje fall dagen idag sett ut. Stall, stall stall och ännu mer stall och hästar. Nåja, så mycket har jag kanske inte gjort egentligen, men jag har tagit gott om tid på mig. 
 
Flisan var först ut att ridas. Ett pass där jag red lång och låg och försökte få henne att slappna av. Hon var lite seg i början och när jag tog spöet i handen blev hon spänd. Då valde jag att rida utan spö så fick hon gå lite långsamt, haha. Hon bjöd liksom framåt, men det var inte så mycket energi i henne. 
 
Arragon red jag under eftermiddagen och han var fin! Bra i formen, bra stöd men hade kunnat vara lite mer fokuserad. Han skulle titta väldigt mycket på allt runt omkring hela tiden, så jag fick hela tiden vara på honom med att han skulle fokusera på mig. Livet med en paddock brevid en väg så att säga :D
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Det känns så bra med höstlov!

2015-10-23 @ 21:15:54
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Erika Pettersson

Gött med lov :)

2015-10-25 @ 16:08:20
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan