Härliga höst

Postat den: 2015-10-21 @ 21:20:29 | Allmänt | Kommentarer (3)

 
Trots att det har varit lite regn och allmänt grått under dagen, så tycker jag ändå att hösten är så mysig! Titta bara på bilden - jag älskar alla gula färger!! Dundermysigt. 
 
Utöver denna underbara höstdag så har båda hästarna skött sig fint. I början var jag lite spänd när jag red Flisan, och då blev även hon det. Men jag tror att vi både "släppte loss" lite efter en stund, och då blev det mycket bättre direkt. Hon var speciellt extra fin i högergaloppen idag, som ibland har varit lite svår ibland. 
 
Arragon får guldstjärna idag, jag är så stolt över honom!! Jobbade i lite lägre form hela passet idag, och sen fick han komma ut litegrann på slutet bara. Var petnoga med all min ridning i detalj, och jag fick riktigt bra stöd och han travade riktigt bra genom hela kroppen. När jag sedan tog upp honom mot slutet hade jag ett superstöd och han fortsatte att röra sig riktigt bra. Så glad! 

Kommentarer

Postat av: veronica

åh va härliga och höstiga bilder. tycker att det är så tråkigt när det är mörkt och regnigt men när jag ser sånahär bilder så blir jag så glad och vill ha mer höst :)

2015-10-21 @ 21:26:23
URL: http://veronicajv.blogg.se
Postat av: Dixi Wonderland

Hösten är verkligen underbar men jag skippar gärna regnet :(

2015-10-21 @ 21:26:58
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Malin

Härligt att ridpasset gick bra!

2015-10-22 @ 17:04:24
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan