Ett avslutat kapitel - Bruno

Postat den: 2015-10-31 @ 06:59:00 | Allmänt | Kommentarer (6)

Många här på bloggen har frågat varför jag inte skrivit något om Bruno. Det är ingen idé att försöka dölja någonting, utan jag kan lika gärna berätta - Träning och tävling av Bruno är numera ett avslutat kapitel, och har varit ett tag. 
 
Jag har haft ett par jätteroliga månader med Bruno som jag alltid kommer att minnas med glädje. Vi tillsammans har utvecklats enormt fort. Jag är väldigt nöjd med jobbet jag har gjort med honom under hela perioden, och också resultatet vi fick. När vi avslutade i slutet på oktober efter Nordhalland var han verkligen jättefin att rida, och framförallt då att han verkligen bjöd framåt, hittade sin egna balans och var avslappnad. 
 
Som ni säkert förstår så valde jag inte att sluta rida honom för att jag inte tycker om att rida honom, för det gör jag verkligen. Det är en supergo häst när man lär känna honom men han är känslig och kräver rätt ridning. Om jag ska träna en häst måste det vara under ett upplägg som jag tror på, och med rätt förutsättningar för att jag ska se att hästen mår bra av att jag tränar den och kan utvecklas av träningen. 
 
 
Pågrund av vissa beslut som ägaren tog om Brunos träning väljer jag därför att sluta rida honom. Jag respekterar besluten till fullo, absolut, men det fungerar inte längre för mig att fortsätta då. Ägaren och jag hade helt enkelt  olika höga ambitioner och det resulterade i att det var svårt att samarbeta. Ingens fel, bara att vi fick inse faktum. Jag vill tacka Bruno och hans ägare för den här tiden, och hoppas att vi alla kan minnas den här tiden med glädje och som ett gott samarbete.
 
Jag kommer nu att lägga ännu mer tid på mina hästar här hemma. Givetvis är jag även öppen för att ha någon annan häst i träning/tävling nu istället om tillfälle ges.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Vad tråkigt.. Fast det verkar ändå vara ett bra beslut. Men det har varit jätteroligt att följa eran utveckling! Hoppas du hittar en egen storhäst snart!

2015-10-31 @ 08:23:42
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Linda P

Vad tråkigt, du red ju honom så otroligt bra med fin känsla!! Han gick ju verkligen från noll till hundra den tid du red, hade sett fram emot att se er tillsammans i flera år framöver :-( men lycka till i fortsättningen med din fina ponny istället

Svar: Åh tack så mycket!!
Olivia Gustavsson

2015-10-31 @ 10:04:11
Postat av: lovisa guttman

❤️❤️❤️

2015-10-31 @ 15:22:57
Postat av: Evelina

Tråkigt men förstår ditt beslut. Har själv haft en häst oss mig på tillridning sedan så blev det delade åsikter och jag valde att lämna tillbaka hästen. Så jag förstår ditt beslut det är inte alltid lätt men kan också vara ett bra beslut :)

2015-10-31 @ 17:06:09
URL: http://nouw.com/evelinasplace/
Postat av: Lovisa Magnusson

Åh vad synd, det var ju himla roligt att följa er :( Men självklart har jag förståelse för att det blir svårt med för olika tänk och åsikter :)

2015-11-01 @ 09:33:58
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/
Postat av: Zandra

Så tråkigt att det blev så, hoppas de hittar någon annan som vill tävla honom, det behövs fler iberiska hästar med dressyrkapacitet på banorna! :)
Kan man följa Bruno någon annan stans än hålla koll på TDB och resultat?

2015-11-04 @ 19:45:34
URL: http://idenius.wordpress.com
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan