Tokig Arragon

Postat den: 2015-10-31 @ 17:33:49 | Allmänt | Kommentarer (0)

Arragon är huuur pigg och laddad som helst, och har varit både igår och idag. Nästan så han varit påväg att göra oss panka genom att sparka sönder några bilar, haha. Tur att vi inte var riktigt så nära ;) 

Jag joggade honom lite idag och då var han väldigt lugn som tur var, och han var betydligt lugnare överlag nu i eftermiddag. Hoppas det kan hålla i sig! 

Vi har tittat på lagklassen hela dagen och om en liten stund är det soundcheck inför morgondagens kür. Vi har sett många fina ekipage med bra ridning, men även dålig ridning om man får säga så.. 

Nä, nu ska vi ut och ta en promenad med Arragon igen! Lovar att  updatera med film o bilder så snart jag kan. 
Hej på dig

Postat den: 2015-10-31 @ 13:11:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

 

Ett avslutat kapitel - Bruno

Postat den: 2015-10-31 @ 06:59:00 | Allmänt | Kommentarer (6)

Många här på bloggen har frågat varför jag inte skrivit något om Bruno. Det är ingen idé att försöka dölja någonting, utan jag kan lika gärna berätta - Träning och tävling av Bruno är numera ett avslutat kapitel, och har varit ett tag. 
 
Jag har haft ett par jätteroliga månader med Bruno som jag alltid kommer att minnas med glädje. Vi tillsammans har utvecklats enormt fort. Jag är väldigt nöjd med jobbet jag har gjort med honom under hela perioden, och också resultatet vi fick. När vi avslutade i slutet på oktober efter Nordhalland var han verkligen jättefin att rida, och framförallt då att han verkligen bjöd framåt, hittade sin egna balans och var avslappnad. 
 
Som ni säkert förstår så valde jag inte att sluta rida honom för att jag inte tycker om att rida honom, för det gör jag verkligen. Det är en supergo häst när man lär känna honom men han är känslig och kräver rätt ridning. Om jag ska träna en häst måste det vara under ett upplägg som jag tror på, och med rätt förutsättningar för att jag ska se att hästen mår bra av att jag tränar den och kan utvecklas av träningen. 
 
 
Pågrund av vissa beslut som ägaren tog om Brunos träning väljer jag därför att sluta rida honom. Jag respekterar besluten till fullo, absolut, men det fungerar inte längre för mig att fortsätta då. Ägaren och jag hade helt enkelt  olika höga ambitioner och det resulterade i att det var svårt att samarbeta. Ingens fel, bara att vi fick inse faktum. Jag vill tacka Bruno och hans ägare för den här tiden, och hoppas att vi alla kan minnas den här tiden med glädje och som ett gott samarbete.
 
Jag kommer nu att lägga ännu mer tid på mina hästar här hemma. Givetvis är jag även öppen för att ha någon annan häst i träning/tävling nu istället om tillfälle ges.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka till startsidan