Flisan har åkt hem

Postat den: 2015-11-10 @ 06:35:00 | Felicitas - Flisan | Kommentarer (1)

I söndags körde vi hem Flisan från oss faktiskt. Vi hade tänkt att hon skulle stå kvar ett tag, men så blev det inte nu. 
 
För tillfället står Obelix i ett  stall 200 m bort från oss, men går i hage och rids hemma. Arragon står fortfarande hemma hos oss vilket också Flisan gjorde. Tyvärr är det extremt lågt i tak i vårt nuvarande stall så Obelix skulle aldrig få plats där. Vi håller på och bygger stall men det blir inte klart förrän om 5-6 veckor. 
 
Flisan blev själv lite stressad av allt flyttande hela tiden och då stressade hon upp de andra hästarna också. Därför valde vi faktiskt att köra hem henne, jag tror det är bäst både för henne och mina hästar här hemma. Det betyder att Arragon står själv i stallet om nätterna nu. Han är lite gnäggig på kvällarna men sen har han lugnat ner sig på natten. Hoppas att det kan funka, och hoppas att vi får klart stallet så snart som möjligt så att vi kan få ordning på allting. Tyvärr blir det rörigt för hästarna nu och det stressar både dem och oss, det är inte alls optimalt som det är nu och det vet vi. Jag längtar 5 veckor framåt..
 
 
Vill tacka Anette för den tiden vi har fått låna Flisan också. Det har varit jätteroligt och jag tycker väldigt bra om Flisan. Hon är mysig! Kommer att sakna henne, men nu har jag prinsarna att ta hand om istället. 

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

Hoppas hästarna finner sig snabbt till ro nu och att de går fort med stallet :)

2015-11-10 @ 19:11:23
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan