Hej mitt vinterland

Postat den: 2015-11-30 @ 22:34:14 | Allmänt | Kommentarer (3)

Imorse vaknade jag upp till första snön - blandade känslor när man inte har ridhus ;) Väldigt mysigt och skönt att det blir lite ljusare, men jag avskyr all halka, kyla och slask som det medför. Redan idag fick vi känna på is på gatorna, och det är inte det roligaste med obroddade hästar. 
 
Hästarna fick vila idag just för att vi varken hade broddar eller snösulor. Hästarna ska skos imorgon så då fixar det sig då, därför kände jag att det var bättre att inte riskera något idag. Istället blev det promenader för båda hästarna. Idag stängde vi även hela bommen när vi lastade Obelix, och han skötte sig så bra! Förhoppningsvis kan vi komma iväg och testa att köra en liten bit i helgen om det fortsätter att fungera bra. Han gör verkligen framsteg varje dag nu, men då får vi se till att inte gå för fort framåt bara. Då blir det lätt bakslag.
 
Ikväll har jag och mamma sett på en kriminalserie och ätit goda mackor. Min dator har varit så seg hela dagen så jag har inte kommit in på den knappt, därför är updateringen som den är just nu. Håll ut, jag ska rensa datorn till helgen ;)
 
 

Tillbaka till startsidan