Så glad!

Postat den: 2015-05-27 @ 22:28:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Åh, jag känner mig så glad nu. Jag har känt mig så himla förvirrad nu ett tag. Jag vill så gärna hitta en storhäst att köpa, men ikväll har jag verkligen insett att min häst kommer att dyka upp när det är rätt tid för det, och rätt tid för det kanske faktiskt inte är just nu. Jag behöver egentligen ingen panik, men såklart är jag väldigt sugen. Men det får faktiskt vänta ett tag till, jag fortsätter att spara så mycket pengar jag kan under tiden för att vara förberedd när min drömhäst dyker upp en dag.
 
Idag efter fotbollen i skolan var det möte och sen åkte jag till Bruno och red. Han var mycket bättre idag till skillnad från i söndags! Traven var stundtals väldigt fin och reglerbar, men någon ökad trav fick vi absolut inte till idag. Jag måste ha mer tryck i honom och mer stöd i handen för att det skulle funka, och det var inte jättemycket gott om det idag. Men skritten och traven var ändå väldigt fin idag, men galoppen fick jag inte till så jag struntade faktiskt lite i den. Jag ville hålla honom på bra humör idag ;)
 
Arragon gick ett pass med fokus på stödet och bakbenen, absolut inget tryck utan jag ville bara att han skulle känna sig behaglig. Det tycker jag att vi lyckades med och han var lugn hela tiden. Annie filmade så jag kan visa senare ^^
 
Soccan hoppade lite, men det gick rent ut sagt åt skogen, haha. Men det kan inte alltid gå bra. Hon ville inte riktigt idag helt enkelt, det var inte våran dag. Men jag visar lite film därifrån också någon dag. 
 
Titta så smal han har blivit förresten... :( tappat massor i vikt. 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan