Inte som jag tänkt

Postat den: 2015-05-29 @ 20:42:29 | Allmänt | Kommentarer (0)

 
Arragon gick inte alls som jag hade tänkt mig idag.. Han har varit ganska fin i veckan och framförallt haft ett ovanligt bra stöd. Men inte idag.. Han var helt galen när jag var ute och promenerade med honom, hoppade överallt och flög iväg för minsta lilla ljud. Det har han inte gjort på väldigt länge, men idag bara exploderade han. Detta höll i sig när jag red. Han kändes ganska lugn, men han fick hastiga gångarter, släppte stödet och gick in bakom. Fick inte alls till det och när jag tog en halvhalt eller bromsade så fick jag händerna i magen. Nej usch, det här passet stryker vi. 
 
Men nu är allting packat till imorgon och vi hoppas att det går bättre på tävlingen. 
 
 
Imorse red jag Soccan i skogen. Vi hade det supermysigt <3 Blev ett ganska lugnt pass och det blev mest bara mys, precis som jag ville ha det. 
 
Runt lunch åkte jag och Carro iväg till Bruno. Han var riktigt fin idag, det var roligt!! Hade massor med energi, men på rätt sätt. Han var verkligen positiv hela tiden och var med på det mesta. Red bland annat igenom LB:1, vilket gick helt okej. Jag låter honom gå på väldigt mycket framåt nu, och då är det svårt att rida ett program med mycket svängar ;) Men jag är verkligen jättenöjd med honom idag och för första gången fick jag honom till en ordentligt lång och låg form på slutet där han verkligen var avslappnad. Den förvända fick vi också till ganska bra, den är enklast i vänstergaloppen men vi jobbar på med det i höger också. Han är så rolig att rida när han är så positiv som han var idag. 
 
Tack Carro för att du följde med, det var jätteroligt! 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan