Fint täcke och pannband från Portas

Postat den: 2015-05-26 @ 17:17:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Igår fick jag hem ett paket från Portas AB på posten. Alltid lika roligt med paket! :D 
 
I paketet fanns det ett jättefint blått/grönt fleecetäcke av märket Portas som jag får för att använda till Bruno (och kanske Flisan nu också när hon kommer hem). Det var verkligen jättesnyggt tycker jag! Inte bara enfärgat och tråkigt som alla andra täcken, utan lite utstickande och med väldigt snygg färgkombination. Kommer att passa perfekt både till bruna Bruno och vita Flisan. Tack så jättemycket! Är riktigt spänd över att få testa det. 
 
 
Längst ner i paketet låg det dessutom tre pannband av modellen Milton, som jag får ge till lagmedlemmarna i div 1.  En riktig överraskning! Jag har det här pannbandet sedan innan, och nu får Stina, Sandra och Hannah varsitt också. Så på lördag känner ni igen Lidköpingslaget genom guldiga pannband från Portas ;) Vi alla 4 kommer att matcha varandra snyggt, och dessutom så matchar det LRK-schabraken jättebra eftersom dem har guldkant.
 
För er som vill ha ett eget pannband så finns det att köpa på: http://portasofsweden.com. Finns att köpa där för 895 kr. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Var det du som kontaktade Portas eller var det dom som kontaktade dig? :)

2015-05-26 @ 18:17:47
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Lisa Fager

Så kär i de där pannbanden! Arragon klär dessutom så himla bra i det!

2015-05-27 @ 22:06:02
URL: http://lisafager.horseworld.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan