Blåser bort

Postat den: 2015-05-31 @ 20:42:30 | Allmänt | Kommentarer (0)

Imorse gick Arragon en promenad, vilket han också fick göra ikväll. Skönt för honom såhär dagen efter tävling! Han har dock varit väldigt pigg och hoppig idag, haha. Inte stressad, men väldigt glad så det var svårt att hålla honom lugn ibland. 
 
Vi åkte iväg mot Lerdala lite senare för att ha picknic med familjen eftersom det är mors dag. Det var jättemysigt, och supergott! Dock blåste det hur mycket som helst där verkligen, men tillslut hittade vi ett ställe där det var lite lä. 
 
Soccan gick ett pass nu ikväll. Hon var riktigt fin i allting! Skritten var lite spänd till en början, men tillslut så fick jag till den bra. Traven blev bara bättre och bättre under hela passet, alla skolor var också väldigt fina hela tiden och hon tog för sig bra framåt med bakbenen med hela tiden. Hade en riktigt fin känsla där! I galoppen red vi mycket slutor och gjorde några byten. Slutorna gick jättebra idag, hon gör dom så himla bra! Däremot bytena är svåra, det är inte alltid de blir rena och ibland är hon på gränsen till före mig. Men tillslut fick vi till ett bra åt varje håll och då gick vi vidare till något annat, det finns ingen vits att nöta med det. 
 
Nu ska jag plugga det sista inför imorgon. Hörs imorgon!
 
 
 

Tillbaka till startsidan