Hur hinner jag?

Postat den: 2015-03-31 @ 17:07:00 | Allmänt | Kommentarer (4)

Jag har fått mycket frågor om hur jag hinner med allting och jag själv funderar mycket på hur jag hinner med allting som jag gör varje dag. Nu under påsklovet är det ganska lugnt, men alla andra vardagsveckor när skolan är igång är väldigt intensiva.
 
Oftast rider jag två hästar om dagen, lägger mycket tid på skolan här hemma, går i skolan flera timmar dagligen, fixar stallet själv, tränar min egen kropp och just nu jobbar jag även så mycket jag hinner. När jag själv ser på det så tänker jag att jag aldrig skulle hinna med det, haha ;) Men på något sätt går det ihop. 
 
Jag tror att man verkligen måste planera riktigt bra för att få allting att gå ihop, men det viktigaste är nog verkligen att vilja. Min största prioritering har alltid varit hästarna, men jag ser även skolan som en viktig del för att säkra framtiden. Jag vill gå ut med bra betyg för det känns som en trygghet. Träna mig själv vill jag göra för att bli bättre i ridningen och jobba vill jag göra för att få in lite extra pengar och för att kunna börja lägga pengar på ett sparkonto, även det inför framtiden. Allting har en del i det stora hela. 
 
Kompisar hinns tyvärr inte alltid med. När jag kommer hem är jag oftast trött och har inte ork till så mycket, men sen bor de flesta av mina bästavänner inte heller här i närheten utan i andra delar av landet. Jag får träffa kompisar på lov och jag träffar många kompisar på tävlingar, i ridhuset osv. Sen umgås man alltid med sina kompisar i skolan hela dagarna också såklart. 
 
Sen tror jag det är viktigt att få pausa ibland också. Bara få sitta still en dag och ha riktigt tråkigt. Det är inte ofta man kan det, men man får passa på när det finns tid. En sån dag hade jag igår, det var extremt tråkigt kan jag lova ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: linnea

vad jobbar du med? svara gärna i inlägg eftersom man inte ser om du svarat annars!
kram

Svar: Blommor ^^
Olivia Gustavsson

2015-03-31 @ 19:37:20
Postat av: Julia Forsbacka

Ja, att bara sitta stilla och ha tråkigt är ibland en skön avkoppling. Jag har lov nästa vecka och känner att jag är i stort behov av att bara sitta och glo rakt in i en vägg. Jag ger stor eloge till dig som verkligen orkar med allting! Jag tycker att jag har mycket att göra med två hästar, skola och egen träning, förstår inte hur du hinner med att jobba också! Stor eloge!

2015-03-31 @ 22:03:12
URL: http://forcebacka.blogg.se/
Postat av: Elsa

Känner igen mig så mycket. Går natur på gymnasiet o har häst. Hjärnan är död pga tuffa timmarna med fysik o matte i skolan. Sedan hem o rida och sedan sätta sig med matten som man kan läsa just i ettan😁

Svar: Haha ja det är hemskt ibland ;)
Olivia Gustavsson

2015-04-01 @ 13:40:23
Postat av: Lovisa Magnusson

Ser upp till dig Olivia! Otroligt grym är du :D

2015-04-01 @ 22:55:16
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan