Filmtips!

Postat den: 2015-03-31 @ 12:10:00 | Allmänt | Kommentarer (5)

När är det mer perfekt att ha filmkvällar än på påsklovet? Det är så skönt att sätta på en film när man är trött och kommer in från stallet på kvällen. Just nu har jag tre favoritfilmer!
 
October Baby - Väldigt sorglig, men otroligt fin film! Finns inte mycket att säga om den, bara att ni måste se den! Varit min favoritfilm länge. Den finns också i bokform, den är enligt mig dubbelt så bra!
The lucky one - En film jag såg tillsammans med Annie för någon vecka sedan, samma manusskrivare som Dagboken. Nästintill alla filmer med Zac Efron är ju bra ;) Romantisk! 
Divergent och Insurgent - Divergent-filmerna är så bra! Lagom romantiska blandat med spänning och olika händelser. Divergent finns att hitta på swefilmer men Insurgent går endast på bio just nu. 
 
Jag har däremot lite brist på filmer, så kom gärna med tips om ni har några! Jag gillar romantiska, spännande och sorgliga filmer ^^
 
                            
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Julia Forsbacka

Mina två favoriter som är rom-coms är helt klart "The Proposal" och "What happends in Vegas". Annars är "The Perks of Being a Wallflower" min favoritfilm någonsin. "Gone Girl" är en riktigt bra film!

2015-03-31 @ 16:10:13
URL: http://forcebacka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du har säkert sett den, men Titanic, sorlig, ROMANTISK, och spännande <3

2015-03-31 @ 16:38:00
URL: http://rensvik.horseworld.se
Postat av: Malin

Jag älskar insurgent! Så otroligt bra!

2015-03-31 @ 17:32:20
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: beajagaar

The last song (först spännande och den övergår mer och mer till sorglig)

2015-03-31 @ 23:09:07
URL: http://beajagaar.blogg.se
Postat av: Carro

Vill du se en super sorglig film ska du se "The best of me", jag stor grät till den filmen :O men även romantisk :) En annan väldigt sorglig och hemsk film, även den romantisk, är "If I stay" stor grät till den med, haha ^^ Sevärda båda två tycker jag! :)

Svar: har inte sett dom, får kolla :D tack!
Olivia Gustavsson

2015-04-01 @ 16:33:42
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan