Sträckning i ryggen

Postat den: 2015-06-03 @ 22:21:16 | Allmänt | Kommentarer (0)

Imorse åkte jag och pappa iväg till Stefan i Kungsbacka (Hälsa och helhet) för att kolla upp Arragon. Som vanligt började vi med lite longering och Stefan såg direkt vad problemet var. 
 
Som jag nämnt här i bloggen har jag upplevt att jag inte får med ryggen när jag rider och då blir han gärna lite platt eftersom han inte jobbar genom hela kroppen och tar i på det sättet som jag vill att han ska göra. När jag har masserat ryggen har den dessutom nästan blivit ännu mer spänd och han har bara sänkt den. Det fick vi förklaringen för idag!
 
Han har lyckats sträcka ryggen, så att han inte velat arbeta med ryggen var inte särskilt konstigt. Men nu är det fixat och till helgen ska vi nog vara fit for fight igen! Hoppas att jag känner skillnad i ryggen nu, det gjorde jag i varje fall nu ikväll när jag kände på ryggen - då var det mjukt och bra! Stefan är grym ;)
 
Soccan gick ett dressyrpass ikväll. Hon var jättefin! Vi gjorde mycket lösgörande övningar och tempoväxlingar så att hon skulle vara mjuk och kvick. Hon var med på det mesta och gjorde precis som jag sa. Hon var väldigt positiv till allting och bjöd på fint framåt. 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan