Presentation Conversano Cavatina "Bruno"

Postat den: 2015-06-26 @ 11:27:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Conversano Cavatina f.2007
e. Conversano XXIII-35 Tera u. 190 Siglavy Capriola Cavatina eu. Bana Siglvay- 19
Lipizzaner - godkänd hingst - 157 cm
Ägare: Sarina Lindberg och Jörgen Karlsson
 
Jag började rida C.Cavatina, även kallad Bruno, under maj 2015. Han står en halvtimme från mig och ägs av Sparlösa´s Lipizzaner som drivs av Sarina Lindberg och Jörgen Karlsson. Jag tränar Bruno 1-2 gånger i veckan och vi har dessutom gjort några tävlingsstarter tillsammans.
 
Bruno är en härlig och väldigt positiv häst. Han är väldigt lättlärd och backar aldrig av när man ger honom nya uppgifter eller utmaningar. Han har mycket vilja, men när man vänder den rätt så gör han allt han kan för att göra rätt.  Han är dessutom väldigt personlig och snäll, sköter sig väl på tävling runt andra hästar trots att han är hingst. 
 
Tillsammans har vi än så länge tävlat upp till MSVC, och vi har flera vinster och placeringar i LA upp till 75%. Under hösten ska vi träna ihop oss ännu mer, skaffa bättre rutin och träna/tävla  MSVC-momenten. Jag ser fram emot en härlig och utvecklande höst tillsammans med honom, och jag tackar så väldigt mycket för att jag får chansen att rida den här härliga hästen! 
 
Jag och Bruno tränar just nu för Anna Drugge och Anette Christensson, vilket vi troligtvis kommer att fortsätta med i framtiden om det fortsätter att fungera bra. 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Ida Barsk

Shit vad läcker!

2015-06-26 @ 12:02:35
URL: http://idabarsks.blogg.se/
Postat av: Ida Barsk

Shit vad läcker!

2015-06-26 @ 12:02:36
URL: http://idabarsks.blogg.se/
Postat av: Malin

Han är så sjukt snygg! Är han inte större förresten? Haha, han ser stor ut ju. Men det beror säkert på att han är ganska biffig :)

2015-06-26 @ 15:23:22
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan