Presentation Arragon

Postat den: 2015-06-25 @ 15:15:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

 
Arragon f.2001
e. Okänd u. Okänd eu.Okänd
PRE/tysk ridponny - valack - 145 cm
Inköptes 6 april 2014
 
Arragon är utan tvekan kungen i stallet! Han har en enorm utstrålning och är en väldigt rörlig, trevlig och charmig ponny. Till vardags brukar vi kalla honom för "Nalle", för det är just vad han är. Som en mysig, brun nallebjörn!
 
 
Vi har tillsammans tävlat på nationell - och elitnivå under 2015 där vi har tagit flera vinster och placeringar. Under SM 2015 tog vi oss dessutom till finalen och fick rida kür! Arragons styrka är utan tvekan hans härliga ökade trav,  hans stora ridbarhet och energi.
 
Arragon har en liten räv bakom örat och har ibland lite bestämda åsikter, han är en bestämd herre. Han tycker nog själv att han är väldigt smart och hittar alltid på nya bus. Men för det mesta är han snäll och väldigt ambitiös, han älskar att jobba! När jag gör rätt, så gör han (för det mesta, haha) också rätt. Jag har lärt mig enormt mycket genom att rida Arragon, speciellt att hitta lösningar på problem och att ha tålamod när det inte riktigt går som man har tänkt sig. 
 
Vi tränar regelbundet för Arragons tidigare ägare, Anna Drugge, vilket funkar toppenbra. Nu på senare tid har vi även testat att träna för Jeanna Högberg. Dessa två tror jag är en jättebra kombination för oss två! Arragon är en riktig guldponny och det är lika roligt varje dag att få utvecklas med den här fina ponnyn! Han är en på miljonen! 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Ni två verkar klicka så sjukt bra! Om ni vill kommer ni verkligen att komma långt! Ska bli roligt att få följa eran resa! Vi syns iaf i Gävle ;)

2015-06-26 @ 07:51:36
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan