Nytt från Dr. Schaette

Postat den: 2015-06-07 @ 16:56:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Vi frågade Stefan(våran osteopat) lite om hur vi kunde göra för att snabbt få tillbaka Arragon upp i vikt nu när han tappat. Det är inte jättelångt kvar till SM och vi behöver verkligen börja ladda upp batterierna nu och Arragon behöver muskla på sig mer för att orka gå bra alla dagarna. Då passade det inte alltför bra med att han fick fullt av mask och tappade allting. 
 
Vi fick köpa en schweizisk Örtmix som ska ges som en kur under 14 dagar för att han ska kunna öka sitt näringsupptag och lättare komma tillbaka till sitt normala hull och muskelatur. Hoppas att det hjälper!
 
 
 
Vi passade även på att köpa 3l med kylspray då mitt nästan har tagit slut (hade flaskan sedan innan). Vi hade även tur för det var just nu 50% på kylsprayet, då hållbarheten bara var 1 år. Men jag tycker att kylsprayet går åt snabbt så det har jag nog förbrukat inom ett år. Så istället för 1100 kr så kostade det 550 kr. Som hittat ;) Jag tycker det är väldigt viktigt att kyla benen på hästen efter hård träning, och det är lite krångligt med lera. Men det här sprayet är så himla smidigt. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Emelie

Vad kul att du också åker till Stefan med dina hästar, han är verkligen hur bra som helst. Jag använder mig också av Dr. Schaette produkterna så som liniment och även ledkur pelletsen :)

Svar: Ja han är verkligen grym, och produkterna likaså! :D
Olivia Gustavsson

2015-06-07 @ 17:43:01
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan