Flisan 30 juni

Postat den: 2015-06-30 @ 21:55:40 | Allmänt | Kommentarer (0)

Flisan fick gå ett pass nu ikväll när det inte längre var lika varmt. Kändes inte schyst att ta ut henne under dagen när det var som varmast. 
 
Vi startade ridpasset med att jogga som vanligt så att hon blev riktigt avslappnad och mjuk i kroppen. Det blev hon ganska snabbt, och sen körde vi igång med lite öppnor som hon gjorde väldigt fint. När vi kom till slutorna på diagonalen däremot så blev det lite jobbigt sa hon.. Fick vara på henne där en stund så att hon verkligen skulle behålla ställningen hela tiden och inte tappa tempo. När vi hade tagit oss igenom det så travade hon jättefint! Jag har nog aldrig fått så mycket tryck och energi i henne, samtidigt som hon var avslappnad. Så det var jätteroligt! Hon fick verkligen en helt annan trav mot den jag har ridit i förut.
 
Galoppen var lite kämpigare. Hon ville inte gärna sträcka ut överlinjen där och jag fick jobba mycket för att få med ryggen på henne. Men efter en stund blev det mycket bättre. Vi testade oss på några byten för skoj skull. Jag vet inte om hon kan det eller inte, men vi testade. I början gick det inte, men på slutet så gjorde hon faktiskt ett rent byte åt varje håll. Roligt! Så efter det fick hon massor med klapp och beröm och sen avslutade vi ridpasset. 
 
 

Tillbaka till startsidan