Ridit 3 av 4 hästar

Postat den: 2015-07-11 @ 20:58:40 | Allmänt | Kommentarer (3)

Idag har jag ridit 3 av så att säga 4 möjliga hästar, haha. Jag har ridit Ediths häst Amico, Bruno och Flisan. Den enda som fick vila (promeneras) var Arragon. Det roliga är att den enda hästen som jag inte red, är den enda jag äger ;) Jag är så glad för att jag får rida och träna andras hästar! Imorgon ska Amico, Flisan och Arragon ridas igen. Stina har varit med mig hela dagen, superroligt! :D 
 
Amico har jag inte ridit sedan förra sommaren så det var väldigt spännande att känna på honom igen. Vi red lugnt för han har stått i två veckor nu, men det kändes helt okej. Det var ganska stelt i början och han tog inte riktigt halvhalterna, men när han gjorde det tillslut så blev det väldigt mycket bättre. Imorgon får vi jobba vidare med att få fram ett ärligare stöd och lite mer bjudning, idag red vi bara lite grundläggande. 
 
Bruno var fin idag. Det märks att kroppen inte är helt igång nu när han står ganska mycket, men han kändes ändå ganska bra. Traven var helt klart bäst! Skänkelvikningarna var bättre än någonsin idag, och slutorna på spåret gick ganska lätt i skritten i vänster varv. Får känna på det andra en annan dag! Den förvända var vinglig till en början, men blev väldigt mycket bättre på slutet. Bristningsvaran just nu är galoppen, men vi får fortsätta att jobba på den. 
 
Passet på Flisan ikväll gick dock inte alls bra.. Hon var inte med mig alls och vi hade bara dålig kommunikation. Jag är lite besviken på henne för det kändes inte som att hon ställde upp, men jag är också besviken på mig själv för att jag red henne så dåligt och kanske inte var helt rättvis i alla lägen. Nya tag!
 
Efter att ha ridit 3 hästar som är väldigt fina allihopa, så längtade jag ändå efter att sitta upp på min egna bästa Arragon, för det är ju så, han är min kung och ängel <3 
 
 

Kommentarer

Postat av: Emma Engström

Tråkigt att det gick sämre med Flisan! Men man får se positivt i det som gick bra :D

2015-07-11 @ 21:56:26
URL: http://engstromemma.devote.se
Postat av: Malin

Vad roligt att få rida andra hästar! Det verkar dessutom som att hästarna är väldigt olika att rida (det låter iaf som så när du skriver) vilket borde vara jätteroligt och väldigt nyttigt! :)

2015-07-12 @ 08:02:38
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Anonym

önskar dig en underbar dag ! :)

2015-07-12 @ 11:18:11
URL: http://liizes.com
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan