Det går inte alltid som tänkt

Postat den: 2015-07-12 @ 22:07:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Igår var jag lite besviken på alla ridpass, men idag är jag ännu mer besviken. Jag vet inte riktigt vad som händer nu, men det känns som att jag tappar känslan i ridningen just nu. Vad det beror på vet jag inte, men jag har en fundering på om det är att jag sätter för höga krav på mig själv igen att allting ska fungera och att jag ska lösa alla problem - då blir det sällan något bra av det. 
 
Amico gick bättre imorse än vad han gjorde igår, men det är alltid svårt att bara sitta up på en ny häst sådär. Jag visar lite bilder någon annan dag!
 
Arragon gick verkligen inte alls bra idag. Det började med i början att jag inte fick honom avslappnad alls, och det var lite krux med högerställningen hela tiden. Sen när vi väl började så gick det inte alls att samla galoppen och allting blev bara jättekonstigt. När vi red küren så stressade jag bara och då hamnade vi före musiken samt att jag aldrig riktigt kom till ordentlig ridning. Däremot efter programmet så red jag enkla byten eftersom dem inte gick alls i programmet. Och då blev det faktiskt riktigt bra! Då red jag verkligen som jag skulle och fick fram ett bra sug i handen, så får jag fortsätta rida. Men jag är som sagt lite besviken på ridpasset, han kändes inte riktigt som han brukar. Men vi tar nya tag imorgon! Ingen idé att deppa ihop för det här. Jag gillar min lilla häst väldigt mycket ändå, alla dagar i veckan <3 Han är ju himla snygg också, hihi. 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan