Packat färdigt

Postat den: 2015-07-31 @ 20:11:25 | Allmänt | Kommentarer (2)

Nu är det sista nerpackat inför imorgon. Det enda jag inte lyckats hitta är mina örhängen som jag alltid har när jag tävlar.. Men jag dör nog inte utan dem ;) Det är skönt att inte behöva packa till hästen, utan bara till mig själv. Bara schabrak och nummerlapp som jag ansvarar för! 
 
Arragon och jag var ute på en jättemysig skogstur imorse. Han var väldigt lugn hela tiden, vi kunde faktiskt till och med galoppera i en väldigt lugn takt och han hetsade inte alls. Det är nog första gången vi har galopperat i skogen utan att han har börjat studsa. Framsteg!! På hemvägen däremot var han väldigt konstig. Då ville han inte alls gå hem och försökte backa ner i dikena och höll på jättemycket. Jag vet inte vad det tog åt honom, men vi löste det tillslut och då skrittade han snällt hem. Men så har han aldrig gjort tidigare mer än någon gång när han laddat på svalnäs och backat runt lite. Får se till att göra något åt det om det händer igen. 
 
Det har åskat jättemycket här idag, så det blev ingen tur med Flisan förrän ikväll. Jag och Annie var ute med henne i skogen och hon var väldigt tittig idag precis som senaste gången i skogen. Jag vet inte varför hon har börjat så nu, när hon hade blivit så trygg ett tag. Hoppas att det försvinner snart!

Arragon har också fått spånpellets nu precis som Flisan. Nu får vi se hur det kommer att funka! Hos Flisan har det funkat jättebra. 
 
 

Tillbaka till startsidan