Wanties och favoriter från hööks

Postat den: 2015-01-31 @ 12:13:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

För en gång skull så hittade jag faktiskt väldigt mycket fint hos Hööks, det var mycket nytt och fint som jag skulle kunna tänka mig! Jag skulle med andra ord kunna lägga upp hur många produkter som helst, men här har jag valt ut fyra favoriter. 
 
1. Benskydd från Equi-Guard. Liknar benskydden från professional choice som jag fullkomligt älskar. Pga att de är så dyra så har jag köpt ett par globus, dock ser de här ut att ha väldigt mycket bättre passform och ordentligare material. Dessa ska helt klart klickas hem! Synd att de inte fanns i vitt. 
 
Pris 379 kr, finns HÄR i svart, blått och rött. 
 
2. Fleecetröja från JH collection. Tycker att det mesta från JH är snyggt, och det var även den här!! Väldigt bra bun färg, snygg modell och ser mysig ut. Ser dock inte ut att vara så figursydd ut, men jag tror ändå att den kan sitta ganska bra och kan säkerligen passa bra till AS schabraket på bilden. 
 
Pris 449 kr, finns HÄR i marin och brunt. 
 
 
3. Dressyrschabrak från Gold Medal i färgen creme och brun kant. Väldigt likt AS-schabraken men ändå var det något speciellt med detta. Gillar modellen och passformen ser bra ut. Dock är jag lite tveksam på färgen, jag vill ha ett i creme men jag tror att jag vill ha ett som är något ljusare och inte lika gult. Får nog kika på det i verkligheten! 
 
Pris 349 kr och finns HÄR i creme, royalblå, svart och marin. 
 
4. Stalltäcke från Showmaster. 100 grams = precis vad jag behöver! Superhärlig färg som sticker ut, tänk vad fint det skulle vara på både Arragon och Soccan! Det här tvekar jag inte på att klicka hem en sekund, det ska bli mitt :D
 
Pris 399 kr och finns HÄR i royalblå. 

Kommentarer

Postat av: Ottilia

Täcket var grymt snyggt! ;)

2015-01-31 @ 13:01:23
URL: http://ottiliaschack.blogg.se
Postat av: Michelle Petersson

Täcket är sååå snyggt :D
Kram

2015-01-31 @ 13:35:57
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan