Nu får det vara nog

Postat den: 2015-01-31 @ 20:39:32 | Allmänt | Kommentarer (3)

Nej nu är jag trött på att sitta och tjura - för det är precis vad jag har gjort hela dagen idag. Det är bara att inse att det inte alltid går bra under vissa perioder, och då får jag försöka jobba mig uppåt igen. Jag blir väldigt lätt extremt nedtryckt av minsta lilla motgång med hästarna, det tror jag många ryttare blir. Vi lägger ner flera timmar i stallet varje dag, och då vill man på något sätt få bekräftelse på att tiden man lägger ner är värdefull. Vilket den såklart är ;) Men ibland måste man ändå få sjunka till botten och få vara kvar där ett tag, innan man kan ta sig upp igen. 
 
Men nog med det nu, nu tänker jag försöka ladda upp inför morgondagen istället. Allting är putsat och klart och nalle står i stallet fin inför imorgon, båda ponnyerna har även gått promenad. 
 
Arragon gick bättre idag, men är ändå inte direkt nöjd. Joggade bara lugnt i alla gångarter men han började klappra lite med tänderna i galoppen igen, men inte lika farligt. Såfort jag krävde något så kom det dock tillbaka, trots att jag var extremt försiktig. Jag vet inte vad jag gör för fel när jag rider honom... Stödet var dock väldigt mycket bättre idag så det är jag glad över! 
 
Förlåt för dystra inlägg idag, jag lovar att komma tillbaka med mer energi imorgon! 
 
 
 

Tillbaka till startsidan