Nu får det vara nog

Postat den: 2015-01-31 @ 20:39:32 | Allmänt | Kommentarer (3)

Nej nu är jag trött på att sitta och tjura - för det är precis vad jag har gjort hela dagen idag. Det är bara att inse att det inte alltid går bra under vissa perioder, och då får jag försöka jobba mig uppåt igen. Jag blir väldigt lätt extremt nedtryckt av minsta lilla motgång med hästarna, det tror jag många ryttare blir. Vi lägger ner flera timmar i stallet varje dag, och då vill man på något sätt få bekräftelse på att tiden man lägger ner är värdefull. Vilket den såklart är ;) Men ibland måste man ändå få sjunka till botten och få vara kvar där ett tag, innan man kan ta sig upp igen. 
 
Men nog med det nu, nu tänker jag försöka ladda upp inför morgondagen istället. Allting är putsat och klart och nalle står i stallet fin inför imorgon, båda ponnyerna har även gått promenad. 
 
Arragon gick bättre idag, men är ändå inte direkt nöjd. Joggade bara lugnt i alla gångarter men han började klappra lite med tänderna i galoppen igen, men inte lika farligt. Såfort jag krävde något så kom det dock tillbaka, trots att jag var extremt försiktig. Jag vet inte vad jag gör för fel när jag rider honom... Stödet var dock väldigt mycket bättre idag så det är jag glad över! 
 
Förlåt för dystra inlägg idag, jag lovar att komma tillbaka med mer energi imorgon! 
 
 
 

Hoppningen idag med Soccan

Postat den: 2015-01-31 @ 17:00:53 | Allmänt | Kommentarer (1)

Arragon gick bättre idag, men inte bra. Berättar mer sen. 
 
Soccan skulle jag hoppa med idag. Gick det bra? Såklart inte. Hon som har varit så glad över att hoppa det senaste bromsade upp precis innan hinderna och ville inte alls hoppa idag, hon kändes inte som sig själv riktigt. Nej, det var inte bra alls. På ett hinder hoppade hon bra, men det andra hoppade hon nästan stillastående och jättehögt över bara. Vet inte om det berodde på underlaget, hon kanske tyckte det var lite halt. 
 
Men nej, jag är inte nöjd. Fick ett bra språng på slutet men annars var väl nästan ingenting bra. Tror i och för sig inte att det var hennes fel, inte Arragons heller när det gick dåligt idag. Jag är bara så sjukligt stressad över hur jag ska få ihop nästa vecka och jag får panik när den ena ponnyn inte riktigt känns som vanligt. Jag känner inte själv att jag är stressad, men ponnyerna känner det - det är jag säker på. 
 
Helst hade jag idag velat krypa ner under ett täcke och ligga där tills nästa lördag när jag ska till Anna. Men det funkar såklart inte. Istället ska jag ut och borsta på båda ponnyerna och mysa, det enda som hjälper en sån här skitdag. För det är just vad det är - en skitdag. Så besviken på allt. Här är lite prints från den vackra hoppningen idag iaf, haha. 
 
 

Wanties och favoriter från hööks

Postat den: 2015-01-31 @ 12:13:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

För en gång skull så hittade jag faktiskt väldigt mycket fint hos Hööks, det var mycket nytt och fint som jag skulle kunna tänka mig! Jag skulle med andra ord kunna lägga upp hur många produkter som helst, men här har jag valt ut fyra favoriter. 
 
1. Benskydd från Equi-Guard. Liknar benskydden från professional choice som jag fullkomligt älskar. Pga att de är så dyra så har jag köpt ett par globus, dock ser de här ut att ha väldigt mycket bättre passform och ordentligare material. Dessa ska helt klart klickas hem! Synd att de inte fanns i vitt. 
 
Pris 379 kr, finns HÄR i svart, blått och rött. 
 
2. Fleecetröja från JH collection. Tycker att det mesta från JH är snyggt, och det var även den här!! Väldigt bra bun färg, snygg modell och ser mysig ut. Ser dock inte ut att vara så figursydd ut, men jag tror ändå att den kan sitta ganska bra och kan säkerligen passa bra till AS schabraket på bilden. 
 
Pris 449 kr, finns HÄR i marin och brunt. 
 
 
3. Dressyrschabrak från Gold Medal i färgen creme och brun kant. Väldigt likt AS-schabraken men ändå var det något speciellt med detta. Gillar modellen och passformen ser bra ut. Dock är jag lite tveksam på färgen, jag vill ha ett i creme men jag tror att jag vill ha ett som är något ljusare och inte lika gult. Får nog kika på det i verkligheten! 
 
Pris 349 kr och finns HÄR i creme, royalblå, svart och marin. 
 
4. Stalltäcke från Showmaster. 100 grams = precis vad jag behöver! Superhärlig färg som sticker ut, tänk vad fint det skulle vara på både Arragon och Soccan! Det här tvekar jag inte på att klicka hem en sekund, det ska bli mitt :D
 
Pris 399 kr och finns HÄR i royalblå. 

Tillbaka till startsidan