Ridkjol

Postat den: 2015-12-30 @ 12:34:01 | Allmänt | Kommentarer (3)

Det är ruskigt kallt ute nu, och ännu kallare ska det bli under nästkommande vecka! Hur kunde det vända så fort från 10 plusgrader till flera minus? Br..... Underställ och ridbyxor över är inte mycket att hänga i julgranen, det känns som att det blåser rätt igenom. 
 
Personligen tycker jag att thermobyxor blir väldigt klumpigt att rida med. Jag har därför börjat titta på ridkjolarna som har blivit väldigt populära det senaste, och jag har kikat på kjolar från Uhip. Där finns det snygga matchande jackor till kjolarna dessutom. Jag provade några jackor på en mässa en gång, de var riktigt sköna!
 
 
Enda funderingen jag har, borde inte dragkedjan skava mot sadeln när man knäpper upp den för ridning? Jag tänker mig en vanlig jacka där dragkedjan sitter lite fel så skaver den väldigt lätt, det borde väl den här också göra isåfall?
 
 
Jackorna är inte mindre snygga direkt! Den här modellen och färgen är min absoluta favorit från Uhips nuvarande sortiment. 

Kommentarer

Postat av: Tova

Våran kjol nötte på sadeln så vi använder inte den längre utom har köpt domhär http://thermotic.se/webshop/fritid/comfort-legs funkar fint uppe i Västerbotten 😉

Svar: Ska kika :D
Olivia Gustavsson

2015-12-30 @ 18:48:18
Postat av: Hannah

Jag har en Uhip kjol den är super bra men som sagt dragkedjan kan nöta på sadeln😕👎🏼 men på marken är den bäst! ❤️👌🏼

Svar: Aha vad dumt.. Ja den är nog skön i stallet :D
Olivia Gustavsson

2015-12-30 @ 19:07:31
Postat av: Sandra

Jag har en och jag tycker den funkar super. Jag köpte dock en från hööks istället för jag inte vill ha dragkedja och det är ett stort tips, ingen dragkedja som skaver på sadeln och JÄTTE varm och smidig att rida i!

2015-12-30 @ 19:23:29
URL: http://www.nouw.com/sandrafrykenstam
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan