Gott nytt år!

Postat den: 2015-12-31 @ 10:41:20 | Allmänt | Kommentarer (1)

2015 har varit helt fantastiskt med mycket förändringar, nu ser jag och hästarna fram mot 2016 med nya mål och roliga händelser! Gott nytt år!!! 
Smakprov från idag

Postat den: 2015-12-30 @ 21:36:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Annies pappa Per var supersnäll och körde mig och Arragon till ridhuset idag. Verkligen jättesnällt! Det var så skönt att kunna rida ett pass riktigt ordentligt. 
 
Han kändes mestadels fin, men lite svårt att få ut halsen och nosen stundtals. Han kändes väldigt bra i handen och för skänkeln egentligen, men jag tror att jag blev lite för fast i handen och inte red ut halsen med hjälp av halvhalter. Jag blev lite statisk och då blir han det också. Förövrigt är jag nöjd!
 
En längre film kommer, men här är två smakprov från instagram!
 
 
 

Samla, samla 😎💪🏻 Tack för lån av ridhuset @kyrkobacka #horse #equestrian #winter #canter #dressagehorse #Arragon #training

Ett filmklipp publicerat av OLIVIA GUSTAVSSON (@oliiviiagustavsson) Dec 30, 2015 kl. 10:07 PST

 

Som vanligt mycket klapp och beröm ☺️👌🏼 #happy #dressagehorse #Arragon #winter #trot #equestrian

Ett filmklipp publicerat av OLIVIA GUSTAVSSON (@oliiviiagustavsson) Dec 30, 2015 kl. 11:57 PST


Ridkjol

Postat den: 2015-12-30 @ 12:34:01 | Allmänt | Kommentarer (3)

Det är ruskigt kallt ute nu, och ännu kallare ska det bli under nästkommande vecka! Hur kunde det vända så fort från 10 plusgrader till flera minus? Br..... Underställ och ridbyxor över är inte mycket att hänga i julgranen, det känns som att det blåser rätt igenom. 
 
Personligen tycker jag att thermobyxor blir väldigt klumpigt att rida med. Jag har därför börjat titta på ridkjolarna som har blivit väldigt populära det senaste, och jag har kikat på kjolar från Uhip. Där finns det snygga matchande jackor till kjolarna dessutom. Jag provade några jackor på en mässa en gång, de var riktigt sköna!
 
 
Enda funderingen jag har, borde inte dragkedjan skava mot sadeln när man knäpper upp den för ridning? Jag tänker mig en vanlig jacka där dragkedjan sitter lite fel så skaver den väldigt lätt, det borde väl den här också göra isåfall?
 
 
Jackorna är inte mindre snygga direkt! Den här modellen och färgen är min absoluta favorit från Uhips nuvarande sortiment. 

Tillbaka till startsidan