Så längesedan

Postat den: 2015-08-31 @ 16:07:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Så längesedan, men så starka minnen. På första bilden från vänster: 
Matilda och Prinsen - Jag och Niklas - Lovisa och Annabell. 
 
Alla mina fina förra ponnyer. Prinsen som är såld, Niklas som tyvärr fick somna in och Annabell som också såldes. Alla har lärt mig otroligt mycket, och tjejerna är än idag mina vänner <3 
 
 
 

Veckan

Postat den: 2015-08-31 @ 11:07:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Måndag: Skola. Arragon promeneras, Flisan rids eventuellt av Anette. 
 
Tisdag: Skola 8-16. Flisan uteritt, Arragon dressyr. 
 
Onsdag: Skola 8-15. Planering för gymnasiearbete in. Flisan vilar, Arragon dressyr, Bruno dressyr. 
 
Torsdag: Skola 8-15. Flisan dressyr, Arragon promeneras. 
 
Fredag: Skola 8-11. Flisan dressyr, Arragon sadelutprovning, Bruno dressyr. 
 
Lördag: Flisan vilar, Arragon träning för Jeanna Högberg. Hawaii-fest.
 
Söndag: Flisan uteritt?, Arragon träning för Jeanna Högberg. Bruno tävling LA:1. 
 
Jag hoppas verkligen att jag kan få bli frisk så att jag kan rida den här veckan nu, för det behöver alla hästarna, speciellt Arragon. Jag vill inte komma efter för mycket i skolan heller, det är bäst att ligga i nu i början direkt. 
 
Helgen längtar jag i varje fall väldigt mycket till! Två dagars träning för Jeanna Högberg med min bästis Arragon, och sen fest på lördagkvällen för min syster som ska åka iväg och tävling med Bruno på söndagkväll. Superhärligt!! Inga jobbiga eller stressande saker, bara roligt. 
 
 

Hemma

Postat den: 2015-08-31 @ 09:52:30 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag känner mig inte mycket bättre idag. Snorar, hostar och har hugg i huvudet fortfarande. Men det är väl bara vila som gäller, antar jag. Ingen ridning idag utan jag ska bara försöka ta det så lugnt som möjligt så att jag blir frisk någon gång. För nu tänker jag inte längre vara sjuk. Sjukt trött på det. Det värsta är huggen i huvudet, såfort man gör något annat än att sitta eller ligga så känns det som en kniv genom huvudet. 
 
Dagen får gå åt att plugga helt enkelt, jag kan ju inte göra så mycket annat att göra, haha ;) Arragon måste väl dock komma ut på en promenad och boxarna ska mockas, men det får jag nog ta ikväll om jag har lite mer ork. 
 
Blir ju inte så rolig updatering här på bloggen nu när jag är sjuk, men jag lovar att det blir bättre när jag blir frisk!! 
 
 

Tillbaka till startsidan