Må bra med Kyäni Sunrise

Postat den: 2015-04-24 @ 17:49:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag har under en tid ätit kosttillskottet Kyäni Sunrise, ca 3-4 månader. 
 
Personligen har jag alltid varit väldigt skeptisk till alla typer av kosttillskott. Men efter att ha använt Kyäni Sunrise under en period, har min inställning till kosttillskott helt bytts ut! Det här kosttillskottet är ett perfekt komplement, som man tar varje morgon (helst tillsammans med frukosten). Huvudingrediensen är Alaska blåbäret och produkten är helt naturlig. 
 
Jag har t.ex. tidigare haft väldigt lätt för att bli förkyld. Detta var såklart något som hindrade mig att prestera på topp på tävling och träning. En förkyld kropp är ingen frisk kropp, och en sjuk kropp orkar inte prestera på topp, så enkelt är det. Men sedan jag började äta de här kosttillskotten har jag inte haft någon tendens till att känna mig förkyld. Jag trodde aldrig till en början att de skulle vara till så stor hjälp, men jag har fått ett klart och tydligt bevis för att tillskotten faktiskt hjälper. Min syster har varit sjuk nästan konstant i flera veckor med förkylning, medan jag har hållt mig frisk. Hade jag varit så förkyld hade jag missat massor med viktig träning inför tävlingssäsongen som nu har dragit igång. 
 

Kyäni Sunrise ska också hjälpa kroppen till en normal energiomsättning, minskar trötthet och bidrar till nervsystemets normala funktion. Produkterna är dopingtestade och livsmedelsklassificerade. 

 

Ni som tävlar och gör en seriös satsning - jag skulle verkligen rekommendera er att testa dessa kosttillskott! För mig är det numera en viktig del i min satsning och för att må bra. 

 

För frågor eller beställning, mejla peter.enoxon@gmail.com eller gå till webshopen som ni hittar genom att klicka på bilden nedan. Det är 30 dagars garanti vid köp, så om du inte är nöjd med produkterna får du pengarna tillbaka. Det finns inget att förlora i att testa. 

 


Kommentarer

Postat av: jp

Hej, Fantastiskt roligt att höra, en sådan produkt skulle alla ta del av. Min och min familjs erfarenhet är så fantastiska, så enkelt att hålla sig frisk...Nu ska jag ta en sunrise :)

2015-04-24 @ 22:26:10
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan