Ibland har man tur - nya stövlar

Postat den: 2015-04-14 @ 11:35:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

I lördags gick mina hoppstövlar från De Niro sönder i dragkedjan IGEN, dock i den högra stöveln den här gången. Fick panik eftersom jag ska tävla till helgen och de kan inte lagas så fort. Att rida med mina tretorn falsterbo som har vit färg på sig är helt uteslutet, haha!
 
Åkte då till Skara Hästsport för att kolla om de fortfarande hade kvar stövlarna som jag provade för några veckor sedan. Jag had beställt hem dem men tyckte då att de var lite för stora i vristen och något låga. Nu hade de däremot min storlek men extra höga. Då var de helt perfekta i vristen och lagom höga! 
 
Bestämde mig för att köpa dem faktiskt, jag bara måste ha ett par stövlar nu. Dessutom var det 25% på valfri vara om man följde Skara Hästsport på instagram, endast den här helgen! Hur perfekt var inte det? Tjänade 1400 kr på det!! Så himla bra, tur att jag inte köpa stövlarna för några veckor sedan. Ibland ska man ha tur, och det tyckte jag att jag var värd med all otur som jag har haft med dressyrstövlar i ett helt år nu. Nu blir det till att rida in stövlarna och hoppas på att de sitter som de ska till helgen. 
 
Lovar att visa bilder någon dag framöver när jag har kameran framme. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Julia Forsbacka

Gud vad skönt att du äntligen hittat ett par dressyrstövlar som passar!

2015-04-14 @ 18:26:29
URL: http://forcebacka.blogg.se/
Postat av: Sofie

Riktigt snygga ;) Gött med sparade pengar också

2015-04-14 @ 21:21:26
URL: http://ponnylycka.horseworld.se
Postat av: Lovisa Magnusson

Härligt att du äntligen hittat ett par stövlar :D

2015-04-14 @ 21:40:30
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan